Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry přestřílely Svratku


Branky


36. M. Moučka , 43. P. Štěpánek , 45. T. Jambor - 21. V. Klíma , 54. D. Havlík , 72. D. Havlík (p.) , 90. P. Němec
15

Hosté o své výhře rozhodli až v samotném závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání začalo poměrně vyrovnaně a nebyl vidět velký bodový rozdíl v tabulce. Postupem času přeci jen byli aktivnější hosté a v 21. minutě se také ujali vedení. Dlouhý balon prodloužil Dominik Havlík na Jakuba Ložiho, jehož střelu vyrazil gólman Šmahel pouze k Vojtěchovi Klímovi a ten prázdnou bránu neomylně trefil - 0:1. V posledních 10 minutách poločasu ovšem domácí Svratka překlopila vývoj na svoji stranu. Ve 36. minutě po nedůrazu ve vápně hostí vyrovnal Moučka. Ve 43. minutě ztratil míč před vápnem domácích Dominik Havlík a domácí Svratka rychlý brejk potrestala, když se sám před brankářem prosadil po zemi Petr Šťěpánek - 2:1. V poslední minutě poločasu kopali domácí rohový kop a pro Hamry bylo ještě hůř, jelikož se trefil hlavou Tomáš Jambor - 3:1.

Hosté v závěru rozhodli

 Do druhé půle nastoupili domácí s jasnou taktikou utkání dohrát na vítězství, ovšem to hosté z Hamrů nechtěli dopustit. Hned ve 46. minutě přišlo varování, když Dominik Havlík trefil boční síť. V 53. minutě se do utkání vložil pomezní rozhodčí a na jeho popud dostali hráči z obou táborů po žluté kartě, ovšem pro Davida Hrstku z Hamrů byla druhá, a tak šel do sprch. V tu chvíli se zdálo, že osud utkání je jasný. Toto vyloučení kladiváře zdravě nabudilo a hned o minutu později se ve vápně uvolnil Dominik Havlík a snížil na 3:2. Domácí Svratka se začala strachoval o výsledek a pouze odkopávala míče co nejdál od své branky. V 70. minutě mohl rozhodnout domácí Petr Šťěpánek, ale v úniku sám na brankáře trefil pouze tyč. Hamry dále věřily a hnaly se za vyrovnáním. To přišlo v 72. minutě, když se ve vápně uvolnil Dominik Havlík, který byl faulován a následný pokutový kop sám bezpečně proměnil - 3:3. To kladivářům nestačilo a i v deseti lidech byli dále lepším týmem a chtěli všechny body. Mohl je přinést Vojtěch Klíma , ale sám před brankářem minul bránu. Pro diváka zajímavé utkání přineslo rozuzlení v poslední minutě. Domácí obránce na mokrém terénu promáchl míč a Dominik Havlík se od půlky hnal na bránu. Jeho únik podpořil ještě Patrik Němec, který dostal míč před odkrytou branku a rozhodl o výhře kladivářů - 3:4.



Ohlasy k zápasu



FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Nezačali jsme špatně, ale závěr poločasu nám hrubě nevyšel a prohrávali jsme o dva góly. Přesto jsme věřili, že utkání můžeme otočit. Tento plán nám nabourala červená karta, ale rozdíl jednoho hráče na víc nebyl znát. Naopak jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme nakonec vyhráli.



Sestavy


SK Svratka
V. Šmahel [-] - M. Fousek [-] (82. M. Janeba [-] ) , P. Štěpánek [-] , M. Hobza [-] , P. Makovský [-] , J. Lédl [-] (78. J. Jandert [-] ) , M. Moučka [-] , T. Jambor [-] (57. M. Šuhaj [-] ) , J. Řádek [-] (82. P. Černý [-] ) , P. Moučka [-] , E. Kocour [-]

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - P. Němec [-] , I. Sojma [-] (68. M. Ptáček [-] ) , D. Hrstka [-] , V. Klíma [-] , J. Gančev [-] , J. Lóži [-] , V. Franěk [-] , J. Jun [-] , D. Havlík [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 47. M. Hobza , 52. P. Makovský , 56. P. Moučka , 67. M. Moučka , 90. V. Šmahel - 24. D. Hrstka , 78. J. Jun , 87. T. Novotný , 87. D. Havlík . ČK: 53. D. Hrstka .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: VYSKOČIL Štěpán - ŽALOUDEK Patrik, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Švanda
Tip experta: výhra hostů

1:4 - Hamry zápas zvládnou.

Tip: výhra hostů