4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 10:15

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov překvapení nepřipustil a s Bedřichovem si poradil


Branky


12

Pelhřimov pod vedením nového trenéra Richarda Zemana v prvním jarním zápase porazil na umělé trávě Bedřichov rozdílem čtyř branek a poskočil na třetí příčku v tabulce krajského přeboru. Hosté naopak zůstávají na chvostu společně s Chotěboří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla

V úvodních minutách se hrál oboustranně opatrný fotbal, oba týmy jako by vyčkávaly, co předvede ten druhý. První šanci vstřelit branku měli Pelhřimovští, ale Benda v 11. minutě mířil nad bedřichovskou bránu. O minutu později byl faulován Blažek a domácí tak měli první standardku. Zahrával ji Niederle po zemi na Homolku, obránce jej ale vytlačil do autu. Gólová radost přišla až v 15. minutě, kdy dlouhou přihrávku od Vojty Poula dostal Homolka a překonal brankáře Šánu – 1:0. V 17. minutě měli k dobru standardku i hosté, centr Samka ale zachytil Blažek a zbytek práce odvedli pelhřimovští obránci. Ve 22. minutě musel Šána zasahovat proti Blažkově střele z úhlu, vyrazil ji na roh. Na svém místě byl i ve 24. minutě, když Adam pálil do tyče a od té se míč odrazil přímo gólmanovi Bedřichova do ruky. Pěkně umístěnou střelou po kombinaci navýšil vedení na 2:0 pro Pelhřimov Niederle, a to v 33. minutě. Druhá branka domácí uklidnila a od té doby již na hřišti dominovali. Ve 35. minutě dobře zakombinovali a akci zakončili střelou Blažka po zemi z úhlu, s tou si ale ještě gólman Bedřichova poradil. O pár vteřin později již ale proti obloučku Dana Poula do růžku brány byl bezmocný – 3:0. Další gól mohli domácí přidat ve 38. minutě, v šanci se ocitl Blažek, gólman hostí jej ale vychytal. Jedinou šanci si hosté vytvořili ve 41. minutě, když zakombinovali po pravé straně a střelou zpoza vápna se pokusil snížit skóre Diviš. Leška byl ale pozorný. Na druhé straně ve 42. minutě zleva nacentroval před bránu Homolka, nabíhající si Blažek ale střílel vedle. Těsně před odchodem do kabin na poločasovou pauzu ještě kopali domácí fotbalisté roh, skákavý centr ve vápně ale odkopl do bezpečí bedřichovský Homola.

V Pelhřimově několikrát zazvonila tyč a břevno

Domácí dominovali na hřišti i v druhé půli. V 50. minutě zatáhl po pravé straně míč Benda, přihrál pod sebe na nabíhajícího Blažka, jeho střelu zblízka ale gólman hostí vyrazil na roh. Úspěšný nebyl ani v 55. minutě Adam. Na 4:0 zvýšil v 57. minutě Niederle, když nejprve Kordík poslal míč do vápna, kde jej vybojoval důrazný Blažek a posunul právě střelci čtvrté branky. I v následujících minutách si domácí fotbalisté tvořili jednu šanci za druhou. V 60. minutě si vedl míč po levé straně Homolka, naservíroval jej před bránu, Adamovi ale střela nesedla. O pár sekund později poslal zprava přihrávku před bránu Blažek, kde Adam nejprve trefil břevno a z odrazky hlavou poslal míč do náruče gólmana Bartoně, který vystřídal ještě ke konci první půle Šánu. Bylo vidět, že hostům v té době již docházely síly. V 76. minutě pálil po pěkné útočné akci nad bránu Bedřichova Benda. V 77. minutě zase odmítl hattrick Niederle, když po jeho střele zazvonila tyč. O minutu později byl faulován stoper Šimon a domácí měli standardku. Centr Niederleho ale odhlavičkoval do bezpečí kapitán Bedřichova Mareš. V 83. minutě zahrávali hosté rohový kop, domácí si ale tuto standardku pohlídali a naopak vyrazili do brejku. Unikajícího Bendu ale za cenu žluté karty na půli zastavil Dvořáček. V 86. minutě ještě mohli domácí upravit skóre, když prvně zprava vystřelil Vopálenský a poté ještě Niederle, který ale jen rozezvonil břevno. V 87. minutě po pravé straně unikl Benda, střela po zemi jen těsně minula bránu hostí. Na skóre 4:0 se tedy již nic nezměnilo a domácí v prvním jarním utkání nezklamali.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
D. Leška [-] - J. Rejthar [-] , J. Homolka [-] , A. Šimon [-] , O. Blažek [-] (75. D. Viktora [-] ) - D. Poul [-] , M. Niederle [-] , V. Poul [-] (75. M. Kostroun [-] ) - P. Benda [-] , J. Adam [-] (81. L. Vopálenský [-] ) - T. Vacek [-] (49. J. Kordík [-] )

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] (41. T. Bartoň [-] ) - Š. Homola [-] (62. D. Lengal [-] ) , J. Hruška [-] (78. M. Kolman [-] ) , D. Tesař [-] , R. Diviš [-] (62. P. Štěpánek [-] ) , M. Pojer [-] , J. Vorálek [-] (78. D. Šaroun [-] ) , L. Dvořáček [-] , A. Samek [-] , J. Mareš [-] , T. Pokorný [-]

ŽK: 84. L. Dvořáček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PORUPKA František - LANDSMAN David, TOMŠŮ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích