1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť nad Oslavou veze první body. Remizovala na půdě oslabené Rokytnice


Branky


0

Náměšť přijela do oslabené Rokytnice s cílem poprvé bodovat, a to se jí alespoň z části povedlo. Téměř 70 minut sahali po vítězství, pak ale domácím zajistil remízu Jičínský a oba týmy si po vyrovnané partii body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukáčkova trefa poslala hosty do vedení

Oproti minulému zápasu s Okříškama nastoupili v základní sestavě Rokytnice jen tři hráči a zbytek byl doplněn z B týmu. Trenér Pavel Vlašin měl tak velké problémy se sestavou. První půle nabídla vyrovnanou bitvu, ale spokojenější z ní do kabin odcházeli hostující fotbalisté. V 17. minutě si dlouhý nákop za obranu domácích na vápně zpracoval Bukáček a křižnou ranou prostřelil Širokého. Rezerva Náměště tak po pětačtyřiceti minutách hájila výsledek 1:0. 

Rokytnice ke konci sahala po vítězství

Domácí svého soupeře ve druhé půli přitlačili a pramenil z toho vyrovnávací gól. Z přečíslění 3 na 2 se dostal centrovaný balón k Jičínskému a ten ze dvou metrů do prázdné brány neměl problém skórovat. Hosté v posledních dvaceti minutách mírně polevili a domácí sahali i ve slepené sestavě po třech bodech. Martin prokeš ovšem nastřelil jen tyč a hosté si tak mohli připsat první bod v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Pavel Vlašín - trenér 1. SK Rokytnice n.R.: První poločas byl vyrovnaný a šance měly oba týmy. Ve druhé půli jsme byli ale lepší a hosté v posledních dvaceti minutách odpadli. Škoda, že jsme některou ze šancí nevyřešili lépe, ale vzhledem k tomu, s jakou sestavou jsme hráli, bod beru.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - P. Svoboda [-] , P. Vranka [-] , J. Herbrych [-] (85. D. Talpa [-] ) , R. Šulc [-] (63. F. Vejmelka [-] ) - J. Veleba [-] (73. M. Štork [-] ) , M. Jičinský [-] , P. Široký [-] , L. Hakl [-] , J. Syrový [-] - M. Prokeš [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - M. Bukáček [-] , J. Polák [-] (60. J. Eliáš [-] ) , R. Juřena [-] , P. Kopuletý [-] , V. Kopuletý [-] , P. Blažek [-] (88. J. Mucha [-] ) , J. Matej [-] , T. Franěk [-] , Z. Sobotka [-] , L. Vrba [-]

ŽK: 50. J. Herbrych , 53. P. Široký - 36. T. Franěk .
Hráči zápasu: P. Vranka , M. Jičinský - M. Bukáček .
Místo: Rokytnice n. R.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Libor - POJEZNÝ Jan, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.