0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Náměšti se zrodila bezgólová remíza


Branky


0

Do Náměště nad Oslavou zajížděl v neděli odpoledne tým Sokolu Výčapy, který se musel obejít bez svého trenéra kvůli pracovním povinnostem. Náměšť potřebovala nutně zabrat. Z prvních čtyř kol měla na kontě pouze jeden bod za remízu na půdě silné Rokytnice a v domácím prostředí chtěla zné.ískat první výhru. Hosté se před zápasem nacházeli ve středu tabulky se sedmi body a případná výhra by je mohla posunout do horních pater tabulky. Před zápasem tak byly šance na obou stranách otevřené.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Franěk nedokázal využít své příležitosti

Celý duel nabídl vyrovnanou bitvu, ve které byly šance k vidění jen ojediněle. Ty dvě největší spálil hned v prvním poločase Tomáš Franěk. Nejprve nastřelil spojnici Krátkého brány, následně utekl po křídle Bukáček a jeho přihrávku Franěk pouze trefil do hostujícího obránce. Střely Výčap bez problému pokryl pohotově chytající dorostenec Kováč.

 

Druhá půle skoro nic zajímavého nepřinesla

Druhá půlka nabídla opět vyrovnaný souboj, kde brankáři moc práce neměli, protože děj se odehrával převážně mezi vápny. K vidění byly pouze dva náznaky brankových příležitostí. Střelu hostujícího Libora Louckého zastavilo tělo domácího stopera a průnik Jauba Poláka z 88. minuty skončil vedle tyče. Zrodila se tak bezbranková remíza 0:0.

 



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Bohumil Nekuda - trenér FC Náměšť nad Oslavou-Vícenice B: Zápas byl naprosto vyrovnaný a hrálo se jen po vápna. Škoda, že nám tam jedna ze střel Fraňka nepadla, ale výsledek je asi spravedlivý.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - M. Bukáček [-] , Z. Sobotka [-] , M. Sobotka [-] (82. J. Polák [-] ) , R. Juřena [-] (51. J. Eliáš [-] ) , T. Franěk [-] , V. Kopuletý [-] , J. Pospíšil [-] (86. M. Veselý [-] ) , L. Vrba [-] , P. Blažek [-] (46. O. Kohút [-] ) , J. Matej [-]

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - J. Šimeček [-] (57. M. Semerád [-] ) , L. Loucký [-] , O. Pánek [-] , R. Večeřa [-] (35. D. Matoušek [-] ) , L. Jeleček [-] , T. Pecka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (46. M. Semerád [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 20. V. Kopuletý , 70. J. Pospíšil , 90. Z. Sobotka - 43. R. Macek .
Hráči zápasu: M. Kováč - L. Krátký .
Místo: Vícenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PISLCAJK Marek - OŠMERA František, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.