0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma pouťový zápas nezvládly


Branky


0

Hartvíkovice doma o pouťovém víkendu přivítaly druhý tým tabulky Třebelovice. Ty dosud pouze jednou zaváhaly, a to když v minulém kole remízovaly na domácím stadionu s Blatnicí. Domácí se pohybují okolo středu tabulky a před zápasem měli na svém kontě dvě výhry, remízu a prohru. Do utkání ovšem nevstoupili podle představ a hosté šli po půl hodině hry do vedení. Domácí se ve druhém poločase snažili o vyrovnání, ale byli to pouze hráči Třebelovic, kteří stříleli góly a hosté si tak zaslouženě odvezli výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu Třebelovic korunal gólem Jurka

Oba týmy do zápasu vstupovaly s cílem na plno bodovat. Domácí chtěli navázat na povedený předešlý víkend, kdy si po gólech Moczára a hráče kola Kopuletého odvezli tři body z Jemnicka, a chtěli se tak dotáhnout na horní patra tabulky. Nečekalo je však nic jednoduchého, protože hosté jsou aktuálně ve výborné formě a svým výkonem jenom potvrdili, že se na druhém místě nacházejí oprávněně. V prvním poločase byli lepším týmem a diktovali tempo hry. Ve 30. minutě se dostali zaslouženě do vedení. Domácí obránce Melkes musel odstoupit kvůli roztrženému obočí a hosté rychlým rozehráním autu stihli dokonale využít díru v obraně. Jan Jurka střelou přes obránce vystřelil na Chalupu, před kterým míč skočil a skončil v síti - 0:1. Spokojenější do kabin tak odcházeli hráči Třebelovic.

Ani několik tutovek během 20ti vteřin domácím nestačilo na srovnání

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a vytvořili si mírnou převahu. Největší šanci na srovnání měli v 60. minutě po obrovském závaru ve vápně hostů. Po centru z boku se na čtyřikrát snažili Kopuletý s Moczárem dostat míč do brány, ale na zákrocích Nesiby si mohli vylámat zuby. V závěru utkání Hartvalu nezbylo nic jiného, než otevřít hru a vsadit vše na jednu kartu, což byla voda na mlýn pro útočníky Třebelovic, kteří mohli chodit do otevřené obrany. Z jednoho přečíslení 4 na 2 utekl po lajně Dušan Janíček a z velkého úhlu překonal domácího Chalupu. V 89. minutě ještě pečetil skóre na 0:3 z trestného kopu Jan Jurka a bylo hotovo. Hosté si tak odvážejí z Hartvíkovic tři body a zůstavají na druhém místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér TJ Hartvíkovice: Celkově to bylo zasloužené vítězství hostů, ale výsledek je pro nás trochu krutý. Je to ztráta, protože jsme hráli doma a měli jsme tu pouť, takže jsme chtěli vyhrát. Je ale potřeba říct, že na pouťový zápas jsme dostali jednoho z nejlepších týmů v soutěži, který bude určitě bojovat o postup.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , J. Sýkora [-] , M. Malý [-] (59. R. Hadraba [-] ) , J. Melkes [-] (32. M. Outulný [-] ) - D. Kopuletý [-] (37. D. Horký [-] ) , M. Záviška [-] , M. Kopuletý [-] - M. Moczár [-] (84. V. Rous [-] ) , M. Kopuletý [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - S. Michal [-] , M. Sláma [-] , V. Kotačka [-] , M. Čurda [-] , J. Čurda [-] - M. Máca [-] , J. Jurka [-] , D. Janíček [-] - K. Kapko [-] (87. J. Krula [-] ) , O. Navara [-] (89. P. Finda [-] )

ŽK: 84. M. Záviška , 89. M. Sýkora - 17. M. Čurda , 87. O. Navara .
Hráči zápasu: M. Nesiba , J. Jurka .
Místo: Hartvíkovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - FŇUKAL Lubomír, DVOŘÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.