Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divokou přestřelku zvládly lépe Hartvíkovice


0

V neděli se na hřišti Rokytnice představily Hartvíkovice. Domácí v posledních zápasech tápou a do zápasu vstupovali s cílem špatnou sérii prolomit. Hartvíkovice to před zápasem měly přesně naopak. z posledních dvou zápasů si připsaly 6 bodů a do duelu s Rokytnicí vstupovaly v lepším rozpoložení. Po dvaceti minutách hry vše vypadalo na jednoznačnou výhru domácích. Hosté ale po tříbrankovém vedení Rokytnice nehodily flintu do žita, zápas šesti góly otočili a prodloužili si sérii výher na tři zápasy v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Infarktový první poločas

Zápas s názvem: Den otevřených obran, tak by se dalo nazvat utkání mezi Rokytnicí a Hartvíkovicemi. Okamžitě po hvizdu rozhodčího se na hřišti začaly dít věci. Ve 20. vteřině už se řítil sám na bránu hostující Pislcajk, ale neproměnil a dorážku Sýkory vytáhl Široký. V šesté minutě domácí otevřeli skóre. Široký poslal dlouhý pas za obranu, hostující stoper s brankářem Chalupou se špatně domluvili a Syrový mezi ně vlétl a hlavičkou otevřel gólový účet zápasu. Čtyři minuty na to si Vahila udělal výlet do hostující obrany, prošel jí jako nůž máslem a levačkou k tyči zvýšil na 2:0. Ve 20. minutě se Rokytnice trefila potřetí. Jičinský se řítil sám na Chalupu, ten jeho pokus sice vytáhl, ale míč se odrazil pouze do hostujícího obránce, který si ho nešťastnou náhodou srazil do brány a Hartvíkovice byly zralé na fotbalový "kartáč". Většina týmů by se položila a byla by ráda, že zápas vůbec dohraje. V neděli ale diváci viděli neskutečnou podívanou, když Hartval stihl během osmi minut vyrovnat. Poprvé se hosté radovali z rohového kopu, který domácí brankář neudržel, míč spadl přímo pod nohy Outulného a ten měl snadnou práci - 3:1. Za šest minut proměnil samostatný nájezd Sýkora a ve 41. minutě vyrovnal Dominik Horký, který využil přihrávku na zadní tyč při přečíslení tři na dva. Divoký první poločas skončil remízou 3:3.

 

Ve druhém poločase padly "jen" tři góly

Druhá půlka byla v porovnání s první klidnější. Hra byla více vyrovnaná a šance byly k vidění na obou stranách. Jediný tým, kdo je ale dokázal proměňovat byly Hartvíkovice. V 50. minutě se podruhé v zápase mohl radovat Jaub Sýkora, který dokázal zpracovat těžký balón na prsa, čímž se uvolnil přes obránce a poslal hosty do vedení. Domácí se začali tlačit více dopředu a to byla voda na mlýn pro brejky Hartvalu. Jeden takový brejk využil v 63. minutě Martin Kopuletý, který střelou kolem brankáře zvýšil na 3:5. V 89. minutě už jenom pečetil skóre Jaromír Kazatel, který doklepl do brány míč, jenž před něj vyrazil domácí brankář Široký. Bláznivou přestřelku tak ovládly Hartvíkovice a posunuly se na čtvrté místo.

 



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Pavel Vlašín - trenér 1. SK Rokytnice n.R.: Byl to šílený zápas bez obran. Kdyby to skončilo 6:6 nebo 8:8 tak by to bylo asi spravedlivější. My teď máme trochu problém se sestavou, protože máme 7 zraněných hráčů, takže naše výsledky teď nejsou nic moc. Snad se kluci brzo uzdraví a zase se to obrátí.

TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal - kapitán TJ Hartvíkovice: Jeden z nejbláznivějších zápasů, co jsem kdy zažil. Po deseti minutách jsme vypadali na ručník a málo kdo nám věřil. My jsme se ale dokázali zvednout a otočit to.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - M. Jičinský [-] , J. Syrový [-] , M. Vahila [-] , O. Dalecký [-] (49. J. Bílek [-] ) , J. Bartejs [-] (86. I. Zerzánek [-] ) , L. Hakl [-] , P. Široký [-] , D. Kašpar [-] , R. Sochna [-] , J. Herbrych [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] (72. J. Křehlík [-] ) , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , J. Sýkora [-] - M. Melkes [-] , M. Záviška [-] , M. Kopuletý [-] , D. Horký [-] (88. T. Řezanina [-] ) , M. Outulný [-] (61. M. Malý [-] ) - M. Kopuletý [-] (77. J. Kazatel [-] ) -

Hráči zápasu: D. Horký , M. Záviška , J. Sýkora .
Místo: Rokytnice n. R.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - VÍDENSKÝ Bohumil, MACHOVEC Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.