Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv zvládla lépe Náměšť


Branky


0

V Náměšti nad Oslavou se v neděli v rámci 9. kola Okresního přeboru představilo béčko Jemnicka. Oba týmy potřebovaly nutně zvítězit a oddálit se příčkám zaručující boje o záchranu. Duel vyšel lépe domácím a béčko Jemnicka nenavázalo na své áčko (A tým vyhrál v Humpolci 2:1 - pozn.red.) a odjeli tak domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Axman otevřel skóre

Souboj rezerv od začátku ovládala Náměšť nad Oslavou. Od začátku diktovala tempo hry a byla lepším týmem. Do vedení šli ale překvapivě hosté z Jemnicka. Ojedinělý brejk dokázal přetavit v gól Martin Axman a Jemnicko vedlo 1:0. Náměšť se z toho ale po půl hodině hry dokázala oklepat a během dvou minut zápas otočila. Oba góly byly hodně podobné. Na rychlé kontry hráčů Náměště soupeřovi obránci nedokázali vůbec reagovat. Nejprve se ke střele prokličkoval Musil a z dvaceti metrů vypálil nechytatelnou bombu na bránu Růžičky - 1:1. Hned minutu na to se trefil Juřena a skóre bylo 2:1. Domácí svůj náskok mohli i zvýšit ale hosty stále držel v naději pavel Růžička. Do kabin tak odcházeli po pětačtyřiceti minutách hry spokojenější domácí. 

 

 

 

Náměšť potvrdila převahu

V druhé půlce byl obraz hry úplně stejný, jako v té první. Byli to ale opět hosté, kteří vsítili první gól a vyrovnali na 2:2. Rychlý protiútok vyřešil Anděl střelou z 18ti metrů k tyči a nedal Pokornému šanci. To bylo od hráčů Jemnicka bohužel vše. Po zbytek zápasu byli lepší domácí a byla jen otázka času, kdy se dostanou do vedení. Po chvíli od vyrovnání se po pěkném centru Fraňka dostal do zakončení hlavou Musil a překonal Růžičku - 3:2. Tlak Náměště sílil a s ním i další trefy. Po skrumáži se nejlépe zorientoval 67. minutě Bukáček a konečnou podobu výsledku dodal Tomáš Rabušic deset minut před koncem. Náměšť doma porazila Jemnicko 5:2 a konečně se přiblížila klidnému středu tabulky.

 



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Martin Kincl - trenér 1.FC Jemnicko B: Náměšť byla od začátku lepší a zaslouženě vyhrála. Nám chyběli klíčoví hráči Křivánek s Křížem, a to bylo znát. Příští týden nás čeká Jakubov a nebereme nic jiného, než výhru.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - J. Pospíšil [-] , J. Musil [-] (59. P. Kopuletý [-] ) , V. Kopuletý [-] (78. M. Anna [-] ) , R. Juřena [-] (72. P. Blažek [-] ) , B. Nekuda [-] (57. M. Veselý [-] ) , T. Franěk [-] , J. Eliáš [-] (76. T. Rabušic [-] ) , M. Bukáček [-] , L. Vrba [-] , Z. Jonák [-]

1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - J. Anděl [-] , K. Tesař [-] (57. L. Chalupa [-] ) , J. Gardoň [-] (68. J. Kopr [-] ) , P. Nevrkla [-] , M. Hošek [-] , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] (46. M. Nechvátal [-] ) , M. Axman [-] , R. Komenda [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 45. Z. Jonák , 70. M. Bukáček - 89. M. Sevelda .
Hráči zápasu: M. Bukáček , J. Musil .
Místo: Vícenice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KUDLÍK Pavel, RYGL Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.