0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma padly s Rokytnicí


Branky


0

Druhé Třebelovice doma v neděli odpoledne přivítaly Rokytnici, která v posledních zápasech tápe a nepomáhá jí ani fakt, že má rozsáhlou marodku. Třebelovice v minulém kole zaváhaly na hřišti Jakubova a včerejší remíza Studence ji nahrávala k tomu, že v případě výhry nad Rokytnicí by se dostaly na rozdíl pouhých tří bodů za aktuálního lídra. Ovšem Rokytnice překvapila a na stadionu v Třebelovicích vyhrála 1:0 díky trefě Jičínského z 80. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastná zranění v první půli

Domácím se ještě při rozcvičce zranil stoper Jaroslav Čurda, kterému rupl zadní stehenní sval a hned ve 2. minutě byl nucen střídat. Na jeho místo se z útoku posunul Ondřej Navara. První půl hodina hry byla vyrovnaná bez vážnějších šancí na obou stranách. Vážné bylo ale nešťastné zranění z 28. minuty, kdy si Syrový z Rokytnice zlomil loket a ze stadionu odjel v sanitce. Tento incident všechny hráče poznamenal, což bylo vidět na odrazu hry. Rokytnice se spíše bránila a myšlenkama byla se svým spoluhráčem. Domácí toho mohli využít, když Jurka ze dvou metrů vypálil bombu do břevna, ta se ale naneštěstí pro Třebelovice odrazila ven z brány. Hosté tak přežili dramatické poslední minuty a poločas skončil bez branek.

 

 

Zápas rozhodla životní trefa

Druhý poločas byl opět vyrovnanější, ale v porovnání s prvním diváci viděli alespoň pár gólových šancí. Hostující Kašpar z malého vápna pouze přestřelil Nesibovu bránu, na druhé straně zase Rakušan neproměnil nájezd z pravé strany. Misku vah mohl na svoji stranu přelít Jičínský, ale dobře zahraný roh na zadní tyč neproměnil v gól. Hra se přelévala ze strany na stranu a s přibývajícím časem bylo jasné, že kdo dá gól, odnese si v tomto utkání 3 body. Štěstí se nakonec přiklonilo na stranu svěřenců trenéra Pavla Vlašína. V 80. minutě vyhrál souboj na půlce Martin Prokeš, posunul na nabíhajícího Petra Širokého, který dal pod sebe do druhé vlny Jičínskému, a ten neuvěřitelnou ranou z 25ti metrů vymetl pavučiny Nesibovy brány a rozhodl tak o výhře Rokytnice. Závěr zápasu si už hosté takticky pohlídali a z posledních špatných výsledků se dostali tím nejlepším možným způsobem. Domácí i po prohře zůstávají na druhém místě za vedoucím Studencem.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér TJ Třebelovice: Mrzí mě naše produktivita, která v posledních zápasech dost klesla. Šancí si vypracujeme dost, ale nedokážeme je proměňovat, jako dřív. Jsme tým, který hraje pokaždé na výhru, takže jedeme dál a příště už snad zase vyhrajeme.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Pavel Vlašín - trenér 1. SK Rokytnice n.R.: Na zápas do Třebelovic s námi odcestovalo pět lidí z béčka, takže jsme hráli od začátku na nulu vzádu a doufali, že nám tam něco spadne. Nakonec se k nám přiklonilo štěstí a Jičínský to nádherně trefil. Mrzí mě další zranění Syrového a Jičínského, za týden máme derby s Chlístovem a vůbec nevím, s kým to budeme hrát.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - S. Michal [-] , V. Kotačka [-] , J. Čurda [-] (2. M. Sláma [-] ) , M. Čurda [-] - D. Janíček [-] , J. Jurka [-] , M. Máca [-] - J. Rakušan [-] , O. Navara [-] , K. Kapko [-] (73. J. Krula [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - T. Polovčík [-] , D. Kašpar [-] , P. Široký [-] (89. M. Štork [-] ) , R. Šulc [-] (90. F. Vejmelka [-] ) - J. Syrový [-] (28. J. Herbrych [-] ) , M. Vahila [-] , L. Hakl [-] , R. Sochna [-] , J. Bartejs [-] (55. M. Prokeš [-] ) - M. Jičinský [-] (87. O. Štefánek [-] )

ŽK: 45. V. Kotačka , 62. S. Michal , 63. D. Janíček , 84. O. Navara , 90. M. Máca - 83. P. Široký .
Hráči zápasu: T. Polovčík , M. Jičinský .
Místo: Třebelovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - MITÁŠ Milan, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.