Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice v derby porazila Chlístov


Branky


0

O největší návštěvu v 10. kole Okresního přeboru se postarali diváci právě v Rokytnici, kde jich přišlo na derby se sousedním Chlístovem 200. Domácí vstupovali do zápasu bez několika zraněných hráčů a s Markem Jičinským na lavičce. Hosté zase přijeli pouze se dvěma náhradníky, a tak nikdo nevěděl, co od zápasu očekávat. Očekávané derby nakonec vyhrála Rokytnice a posunula se opět na přední příčky v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prokeš zařídil vedení

Do utkání vstoupili hráči Chlístova aktivně a hned ve třetí minutě se dostali do první brankové příležitosti, kdy u pomezní čáry vybojoval míč Svoboda, zatáhl jej ze strany do vápna, ale jeho zakončení skončilo těsně vedle soupeřovy branky. Poté diváci viděli vyrovnanou dvacetiminutovku s náznaky šancí na obou stranách. Následovala deset minut, kdy se hra přiostřila a hra byla v některých momentech dost rozkouskovaná. V 39. minutě domácí obrana špatně zahrála ofsajd systém a Svoboda se řítil sám na golmana. Tuto nabídnutou šanci však trestuhodně zahodil a nechal vyniknout Širokého v domácí brance. Opět se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš. V probíhající třiačtyřicáté minutě dostal na hranici velkého vápna přihrávku Prokeš, kterého hostující obrana nechal volného, a ten s přehledem poslal domácí do vedení. Do kabin se odcházelo za stavu 1:0. 

Dvě trefy domácí uklidnily

Ve snaze zápas vyrovnat hosté vstoupili do druhého poločasu opět aktivněji. Vypracované šance však nedokázali proměnit. Zejména Svoboda, který se dostal v této době do dvou vyložených šancí. Proto přišel opět trest v podobě branky, kdy se na hranici velkého vápna po pěkné kombinační akci uvolnil Marek Jičínský a technickou střelou kolem golmana zvýšil v 65. minutě na 2:0 pro Rykytnici. Tato branka rozhodla zápas a od této chvíle byli na hřišti pouze domácí hráči. Branka je uklidnila, začali si více věřit, lépe kombinovali a dostávali se do dalšich šancí. V 72. minutě zahrávali rohový kop, na který si do malého vápna naběhl David Kašpar a hlavou vsítil třetí branku domácích. Hráči Chlístova už pouze v 90. minutě korigovali výsledek díky brance Svobody. Hráči Rokytnice tak mohli slavit výhru nad sousedním rivalem z Chlístova - 3:1.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Pavel Vlašín - trenér 1. SK Rokytnice n.R.: Hra byla prvních dvacet minut docela rozháraná, protože Chlístov nás dost dokopával a odnesl to Petr Široký, který bude asi dlouho marodit. Pak už jsme byli lepší na balonu. Ve druhém poločase jsme přečkali začátek, kdy na nás Chlístov zatlačil, ale po druhém gólu jsme se uklidnili a mohli vyhrát třeba 5:0.

SK Slavia Chlístov
Milan Špaček - Slavia Chlístov: Je třeba konstatovat, že roketenští si tři body z tohoto utkání zasloužili. Zejména za velice dobře takticky zvládnuté utkání, lepší kombinační hru ve středu hřiště a hlavně proměnění vypracovaných šancí. Z našeho mužstva nebylo hráče, který by v tomto utkání předvedl nějaký oslnivý výkon, který by byl hoden okresnímu derby. Naopak ze soupeřova mužstva jsme po celý zápas nenašli recept na "motor domácích" ve složení Vahila, Sochna, kteří tvořili hru domácích.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - T. Polovčík [-] , D. Kašpar [-] , P. Široký [-] (27. O. Štefánek [-] ) , R. Šulc [-] (87. F. Vejmelka [-] ) - J. Bartejs [-] (47. M. Jičinský [-] ) , M. Vahila [-] (89. R. Ferkl [-] ) , L. Hakl [-] , R. Sochna [-] , O. Dalecký [-] - M. Prokeš [-] (83. M. Štork [-] )

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Pokorný [-] , D. Brestovský [-] - K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , L. Ferdan [-] , J. Uhlíř [-] , T. Kuchařík [-] , M. Kuchařík [-] - M. Svoboda [-] , L. Rygl [-] -

Hráči zápasu: M. Prokeš .
Místo: Rokytnice n. R.. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nováček Ivo - CHYTKA Vojtěch, FŇUKAL Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.