Rudíkov dal Náměšti bůra


Branky


0

Poslední tým tabulky Rudíkov zajížděl v sobotu v rámci 10. kola na stadion Náměště. Domácí se poslední dobou zvedají a před zápasem byli větším favoritem. Hosté ale svého soupeře dokonale překvapili a z Náměště si odváží důležité 3 body po vysoké výhře 5:0, která je posunula na předposlední místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól padl těsně před odchodem do kabin

Domácí byli od počátku utkání velmi aktivní a svoji útočnou hrou ohrožovali branku hostí. Velkou šanci měl domácí Franěk ve 3. minutě, kdy vystřelil z hranice velkého vápna, ale branku Trnky jen těsně minul. Hosté se k první šanci propracovali v 7. minutě, když Komínek po samostatné akci vystřelil, trefil bránícího hráče, od něhož se míč odrazil na levou stranu k hostujícímu Klímovi a ten zakončil střelou mimo bránu. V této době mělo utkání spád a šance se střídaly na obou stranách. V 9. minutě Komínek poslal na levou stranu Skryjovi M. a ten se šance, která si říkala o zakončení levou nohou, zalekl a raději přihrál pod sebe Mikyskovi L., který vystřelil na domácího brankáře Pokorného, který si poradil. V 11. minutě mohli jít domácí po velké šance do vedení, ale Trnka pokus Juřeny vyhchytal. Do další šance hostů se dostal ve 24. minutě Komínek, který si ve vápně zpracoval centr od Mikysky L. na prsa a vystřelil, pro hosty bohužel jen do místa, kde stál brankář domácího týmu. Jak se blížil konec poločasu, tak začali mít více šancí hosté. Po chybě domácího obránce, který poslal míč přesně na kopačky Martina Jaši se dostal míč ke Klímovi, ale ten jen těsně minul domácí svatyni. Aktivita hostů v závěru poločasu přinesla kýžené ovoce ve 45. minutě, kdy Miroslav Mikyska poslal čechraný míč do obranného pásma domácího týmu a tam vyskočil nad všechny hráče Martin Skryja a hlavičkou poslal hosty do vedení.

Skryja s Mikyskou byli k nezastavení

Hned po rozehrání domácí hráči zaskočili hosty a k zakončení se dostal nikým nebráněný Franěk, který vystřelil míč pod břevno, ale výborný Trnka jeho ránu zneškodnil. Časomíra ukazovala 62. minutu a byla k vidění obrovská šance Skryji. Jaša utekl všem domácím hráčům a výtečně přihrál volnému Skryjovi, ten však v jasné šanci trefil brankáře. Skryja si pohrál s hráči Náměště v 69. minutě, kdy od poloviny hřiště mezi nimi prokličkoval až do vápna, kde byl atakován dvěma bránícími hráči a následovala penalta. Penaltu bez problémů proměnil Miroslav Mikyska. Od této chvíle domácí polevili v aktivitě. Hostům naopak narostla křídla. 73. minuta a opět předvedl svoji rychlost hostující Jaša a šel sám na brankáře, ale přestřelil. Domácí se dostávali k zakončení sporadicky, všechny jejich akce však končily na vynikajícím brankáři Trnkovi. Branky tak začali střílet hosté. Klíma poslal centr Komínkovi a ten poslal českou uličkou Skryjovi M. a ten střelou mezi nohy vstřelil svůj druhý gól - 0:3. Chvíli na to se po skrumáži prosadil ve vápně Mikyska a protlačil míč do brány - 0:44. V 89. minutě dokončil pověstného "bůra" ten, jež gólový účet otevřel. Domácí poslali míč na stopera, ale velmi nepřesně a tak si tam zaběhl Skryja, šel sám na brankáře, udělal mu kličku a míč poslal do prázdné brány. Teprve šestnáctiletý Martin Skryja se tak dočkal svého prvního hattricku mezi muži. Hosté si odvezli všechny tři body a už nefigurují na posledním místě v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Bohumil Nekuda - trenér FC Náměšť nad Oslavou-Vícenice B: Ohlasy připravujeme..

FK Rudíkov
Jaromír Trnka - trenér FK Rudíkov-Trnava: Ohlasy připravujeme..



Místo: Vícenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - MITÁŠ Milan, ZIMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.