Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doslova rozdrtily Stařeč


0

V 11. kole se na hřišti Hartvíkovic představila Stařeč. Hosté přijeli na Hartval ve zvedající se formě a chtěli ukázat, že se nepohybují ve středu tabulky náhodou. Domácí se zase potřebovaly oklepat z ostudného debaklu ve Studenci a vše nasvědčovalo tomu, že bude k vidění zajímavá bitva. To, co se ale dělo, nečekal nikdo a Hartvíkovice si se svým soupeřem doslova pohrály a zvítězily vysoko 11:3. V zápase řádily zejména pětigólový uragán Jakub Sýkora a třígólový Martin Kopuletý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový účet byl otevřen až v 19. minutě

Utkání prvních 20 minut začalo poměrně vyrovnaně a nic nenasvědčovalo tomu co mělo následovat. Do střelecké listiny se zapsal jako první J. Sýkora v 19 minutě po přihrávce za obranu. A hned o dvě minuty se radoval podruhé, to lehce tečoval Záviškuv přímý kop a hostující golman neměl šanci. V 24. minutě nedůrazně vyboxoval Obúrka míč jen na hranici vápna k Záviškovi. Ten zvýšil už na 3:0. Od  té chvíle už přestala Stařeč klást větší odpor a smířila se s průběhem zápasu. V 27. minutě se prosadil střídající Martin Kopuletý. Střelcem se mohl stát i domácí brankář Chalupa. Postavil se k exekuci pokutového kopu avšak selhal. V 33. minutě završil hattrick J. Sýkora. Využil secvičeného rozehrání rohového kopu a úplně nekrytý mohl zakončit hlavou. Sýkora se však nezastavil jen u třech gólů. Za další tři minuty postupoval sám na brankáře a nedal mu šanci - 6:0.Jelikož se Hartvíkovicím dařilo vše na co šáhli, vydávali se do předu v čím dál větším počtu. Důkazem toho byla 43. minuta a výlet stopera M. Sýkory. Ten se dostal k samostatnému úniku, který proměnil. Do přestávky se dokázali prosadit i hosté.  V poslední minutě prvního poločasu střelu z 25 metrů snížil Zejda.

Krasojízda pokračovala

Druhý poločas stejně jako první nabízel obrovskou porci šancí. Na gól se ale čekalo až do 57. minuty. Po samostatném úniku dal svůj pátý gól J. Sýkora. Sám na brankaře postupoval J. Sýkora i v 63. minutě to ale nesobecky oslovil přihrávkou Martina Kopuletého a ten před prázdnou bránou nezaváhal. Do listiny střelců se zapsal i střídající Křehlík, když využil přihrávky za obranu. Po obdržené brance se tak vehementně rozčiloval Rambousek až dostal druhou žlutou a musel předčasně pod sprchy. Poté ale přišli i chvíle hostů. Dvakrát během chvíle se prosadil Pislcajk, když jednou využil zaváhání M. Sýkory a podruhé špatné rozehrávky brankaře Chalupy. Skóre zápasu a svůj hattrick završil v 78. minutě lobem Martin Kopuletý. 



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] (46. D. Outulný [-] ) , M. Sýkora [-] , J. Sýkora [-] - M. Melkes [-] , M. Záviška [-] (62. J. Křehlík [-] ) , M. Kopuletý [-] (73. R. Hadraba [-] ) , M. Outulný [-] , D. Horký [-] - M. Moczár [-] (19. M. Kopuletý [-] ) - M. Malý [-] (46. V. Rous [-] )

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] , M. Pislcajk [-] , S. Jahoda [-] , J. Zejda [-] , O. Mařan [-] (14. M. Patočka [-] ) , R. Linhart [-] (46. M. Kaňka [-] ) , D. Kašiár [-] , M. Vodička [-] , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-]

ŽK: 88. M. Sýkora - 41. M. Pysk , 65. J. Rambousek , 80. M. Vodička . ČK: 70. J. Rambousek .
Hráči zápasu: J. Sýkora , M. Kopuletý .
Místo: Hartvíkovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOVÁŘ Antonín - OŠMERA František, NAVRKAL Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.