M. Máca 14.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec padl! O všechny body ho poprvé v sezóně připravily Třebelovice


Branky


14. M. Máca
0

V sobotu se v rámci 10. kola představil vedoucí tým tabulky Studenec v Třebelovicích. Domácí prožívali před tímto zápasem velmi špatné období, jelikož se z posledních tří zápasů ani jednou neradovali z výhry a vstřelili pouze jeden gól. To Studenec vstupoval do utkání v pohodové formě, ztratil pouze dva body a soupeřům sází góly jak na běžícím pásu. Domácí se ale z dočasné krize dokázali vzpamatovat tím nejlepším možným způsobem a díky trefě Marka Máci se mohou jako první radovat z cenného skalpu Studence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup domácích

Do šlágru kola vstoupili lépe domácí. Hned v 8. minutě byl závar před brankou Studence, kde se nejlépe zorientoval Máca a pohodlnou střelou poslal Třebelovice do vedení. V 15. minutě mohlo být na straně domácích ještě veseleji. Marek Čurda výborně nacentroval, Navara si míč zpracoval a vyslal na bránu jedovku, která ale jenom orazítkovala tyč. V následné šanci se snažil prostřelit Pěnčíka z velkého úhlu Krula, ale jeho pokus skončil v boční síti. Studenec po úvodním tlaku domácích začal přebírat taktovku a vypracoval si také pár příležitostí. Přímé kopy z dobrých pozic ale nedokázal využít a v poločase se odcházelo do kabin za stavu 1:0.

 

Velký tlak nic nepřinesl

Ve druhém poločase tlak Studence sílil. Největšímu tlaku musela domácí obrana vzdorovat mezi 65 - 80 minutou, kdy Studenec svého soupeře přimáčkl a jenom díky skvěle fungující defenzivě a dobře chytajícímu Nesibovi se stav skóre na světelné tabuli neměnil. Ačkoliv Studenec lépe kombinoval a měl převahu, vyloženou tutovku si už vypracovat nedokázal a domácí si závěr zápasu už takticky pohlídali. Třebelovice se tak po závěrečném hvizdu mohly jako první radovat z plného skalpu aktuálního lídra Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér TJ Třebelovice: Pro nás je to skvělý výsledek, že se kluci po těch třech prohrách dokázali zvednout a ukázali hrdost. Myslím si, že to byl pěkný zápas pro všechny a musím ocenit chování hráčů a celého realizačního týmu Studence. Je vidět, že jsou opravdu dobrá parta, na hřišti se nehádají. Takhle by měl vystupovat každý mančaft.

TJ Sokol Studenec
Josef Čonka - trenér TJ Sokol Studenec: Ohlasy připravujeme..



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - S. Michal [-] , V. Kotačka [-] , J. Čurda [-] , M. Čurda [-] - D. Janíček [-] , J. Jurka [-] , M. Máca [-] - J. Rakušan [-] , J. Krula [-] (90. P. Sedlák [-] ) , O. Navara [-] (87. M. Sláma [-] )

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - P. Strnad [-] , T. Nejedlý [-] - M. Mrňa [-] , P. Rousek [-] (68. M. Dufek [-] ) , J. Holoubek [-] , O. Vrba [-] - J. Buršík [-] (55. M. Nováček [-] ) , J. Strnad [-] - K. Mrňa [-] , V. Kučerňák [-]

ŽK: 61. S. Michal , 81. M. Máca - 54. J. Buršík , 58. P. Rousek , 63. K. Mrňa .
Hráči zápasu: M. Čurda , M. Máca .
Místo: Třebelovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - FRYČ Vlastimil, SVOBODA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.