0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Matoušek vystřelil Výčapům výhru pět minut před koncem


Branky


0

V neděli se v rámci 10. kola sehrál duel mezi Chlístovem a Výčapy. Zápas se hrál netradičně v ranních hodinách a výkop byl v 10.15. Chlístovu se v poslední době moc nedaří a ze čtyř zápasů získal pouhý bod. Hosté jsou naopak ve formě a sebevědomí jim dodalo hlavně vítězství v minulém zápase s Třebelovicemi. Dlouho to vypadalo, že se oba soupeři o body rozdělí, ale Tomáš Matoušek vystřelil v 85. minutě Výčapům tři body stáhl rozdíl svého týmu na vedoucí Studenec na rozdíl 4 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Do utkání domácí vstoupili velice dobře a začali aktivní, kombinační a útočnou hrou. Bylo vidět, že soupeře zaskočili. Vytvářeli si jednu šanci za druhou. Hned ve druhé minutě orazítkovali soupeřovo břevno. O tři minuty později zakončoval těsně vedle po zahrávaném rohovém kopu Rygl a následné dvě šance likvidoval brankař hostí. Soupeř vyslal první střelu ze střední vzdálenosti směrem na naši branku až v desáté minutě, která však skončila vedle Belvončikovy branky. O dvě minuty později Belvončik vyprodukoval špatnou rozehrávku, kdy předložil míč přímo na kopačky Martina Semeráda. Sám však chybu napravil a samostatný únik zlikvidoval perfektním zákrokem. Od té doby převzali iniciativu opět domácí a byli lepším mužstvem na hřišti. Až do konce prvního poločasu si vytvářeli brankové příležitosti. V brance neskončila ani technická střela Kocmánka, kterou již překonal golmana, ale stačil ji vyhlavičkovat obránce a Tomáš Kuchařík při využití chybné rozehrávky mezi obráncem a brankařem hostí, kdy měl před sebou prázdnou brankou trefil pouze boční síť branky. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Pět minut před koncem hosté rozhodli

Ve druhém poločase hosté přidali na obrátkách a hru vyrovnali. Ale i tak si hráči Chlístova vypracovali několik vyložených šancí. Nejprve v padesáté minutě zatáhl míč do vápna soupeře Tomáš Kuchařík, přihrávkou našel Lukáše Ferdana a jeho zakončení hosté vytěsnili pouze na rohový kop. V osmapadesáté minutě se opět dostal do šance Lukáš Ferdan, kterého ve vápně našel přesným centrem Jakub Pokorný, ale ani tato šance neskončila v sítí. Jeho dobře mířenou hlavičku konečky prstů vytáhl bezchybný golman hostů. V další dvacetiminutovce byly k vidění šance na obou stranách, ale oba golmani se rozhodli neinkasovat a drželi stále čisté konto. Rozhodnutí přišlo až pět minut před koncem zápasu, kdy se k míči na hranici velkého vápna dostal Tomáš Matoušek. Ten si perfektním prvním dotekem míč zpracoval a vyslal nechytatelnou střelu na naši branku, která skončila v síti Belvončíka. V závěru utkání si domácí sice vytvořili mírný tlak, ale skórovat se jim nepodařilo. Výčapy tak ve vyrovnaném duelu zvítězily 1:0 a jsou na druhém místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
http://www.slavia-chlistov.estranky.cz: V tomto utkání jsme sice nebodovali, ale za předvedenou hru si zaslouží naši hráči pochvalu. Opět jsme byli zejména v prvním poločase lepším mužstvem. Druhý poločas se hrál vyrovnaný a pohledný zápas z obou stran. V posledních kolech nás však trápí koncovka. Nejsme schopni proměnit ani ty nejvyloženější šance, které si vypracujeme a není jich zrovna málo.

Sokol Výčapy
Jaroslav Bartes - trenér: Ohlasy připravujeme..



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - P. Ježek [-] , J. Pokorný [-] - K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , L. Ferdan [-] , J. Uhlíř [-] , T. Kuchařík [-] , M. Kuchařík [-] (73. D. Brestovský [-] ) - L. Rygl [-] , M. Svoboda [-] -

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (54. T. Matoušek [-] ) , N. Kuchera [-] (89. T. Kuchera [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (73. T. Kratochvíl [-] ) , L. Jeleček [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , J. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 56. L. Rygl .
Hráči zápasu: T. Matoušek .
Místo: Chlístov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PISLCAJK Marek - KUBA Lukáš, DVOŘÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.