2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma porazil Stařeč, která už je zase v sestupových vodách


Branky


0

V nedělním odpoledni se na stadionu v Chlístovu představila Stařeč. Domácí si v minulém kole připsali velmi cenný bod ze hřiště Studence, a proto šli do zápasu v dobré psychické pohodě. Hostům se v poslední době moc nedaří, což dokumentuje i fakt, že z posledních tří zápasů inkasovali 16 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stařeč do zápasu vstoupila lépe

Do utkání vstoupili mnohem lépe hráči Starče. Domácí se ze začátku herně trápili a vytvářeli velké množství nepřesných přihrávek a hodně zbytečných chyb. Hosté se dostali v 11. minutě do vedení, kdy Patočka našel výbornou přihrávkou na hranici velkého vápna Marka Pislcajka, který střelou nedal nedal domácímu golmanovi Belvončíkovi šanci - 0:1. Domácí v prvním poločase hrozili hlavně ze standartních situací, ze kterých si vypracovali tři slibné příležitosti, ale ani jednu nedokázali využít. Hosté se spoléhali spíše na brejky, ale nedůraz a nepřesnost v koncovce mařila snahu obou týmu vstřelit v prvním poločase gól.

 

 

Domácí během chvilky otočili

Do druhého poločasu vstoupili domácí už lépe, než do toho prvního a bylo to znát především na bojovnosti. Chlístovu se zápas podařilo otočit v 65. minutě v rozmezí deseti minut, když se nejprve trefil Karel Kocmánek a o deset minut přidal vítěznou trefu Michal Kuchařík. Matný výkon obou mužstev už divákům po zbytek zápasu nic zajímavého nepřinesl, a tak se z vítězství radovali hráči Slavie Chlístov. Stařeč se po další prohře propadla na předposlední místo a velmi vážně se jí týká boj o sestup.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Milan Špaček - trenér: Se třemi body jsem nakonec spokojen, což se však v žádném případě nedá říci o předvedené hře. Výkon našeho mužstva v tomto utkání prostě nebyl dobrý. Pro nás jsou to sice vybojované tři body, ale divákům jsme nic zajímavého a hlavně fotbalového nenabídli.

TJ Sokol Stařeč
Václav Polák - trenér: Dnes jsme nepodali moc dobrý výkon. Šli jsme do vedení a je jen škoda, že jsme nevyužili lépe některé brejky.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Pokorný [-] , P. Ježek [-] , D. Brestovský [-] , J. Uhlíř [-] - K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , L. Ferdan [-] , T. Kuchařík [-] (74. M. Kuchařík [-] ) - L. Rygl [-] (88. J. Růžička [-] ) , M. Svoboda [-] -

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] , M. Pislcajk [-] , D. Kašiár [-] , J. Zejda [-] , M. Patočka [-] (80. M. Kaňka [-] ) , R. Linhart [-] , R. Ježek [-] , L. Lauš [-] , V. Smejkal [-] , J. Rambousek [-] (72. M. Vodička [-] )

ŽK: 68. L. Rygl .
Hráči zápasu: M. Kuchařík .
Místo: Chlístov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAAR Michal - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.