4:1
(3:0)
57. O. Vrba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec prohrál v Jakubově a vede už jenom o bod


Branky


6. M. Stehlík , 9. T. Vrbka , 43. M. Stehlík , 76. J. Forman (p.) - 57. O. Vrba
0

V rámci 13. kola zajížděl lídr Okresního přeboru do Jakubova. Domácí minulé kolo vyfasovali bůra ve Výčapech a na zlepšení nemohli chytnout horšího soupeře. Hosté ze Studence sice poslední kola začínají ztrácet body, ale stále vévodí tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do zápasu vlétli

Domácí vlétli do zápasu jako uragán a v 9.minutě to bylo 2:0, když se trefil prvně Marek Stehlík a tři minuty po něm Tomáš Vrbka. Jakubov byl po celý zápas lepším týmem, vytvářeli si více šancí a lépe kombinovali. Do poločasu stihl přidat druhý zásah ještě Marek Stehlík a do kabin se šlo za stavu 3:0.

 

Hosté stihli brzy snížit

Po změně stran už nebyl k vidění tak atraktivní fotbal, jako tomu bylo v první pětačtyřicetiminutovce a hosté začali vystrkovat růžky. Svého soupeře zatlačili, a i když inkasoval Martin Dufek v 54. minutě druhou žlutou kartu, dokázali o tři minut později snížit, když se trefil Ondřej Vrba - 3:1. To bylo ale ze strany Studence vše a domácí si ještě vrátili třígólové vedení. Ze značky pokutového kopu se nemýlil Forman a domácí se mohli po Třebelovicích radovat ze skalpu lídra soutěže.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Martin Večeřa - trenér: Soupeř byl takový bezzubý a do šancí se moc nedostával. Naši kluci zahráli velmi dobře. Druhá půle byla z obou stran špatná, ale jsme rádi, že jsme dotáhli utkání do vítězného konce.

TJ Sokol Studenec
Josef Čonka - trenér: Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře a brzy inkasovali. Potom už jsme se nedokázali dostat pořádně do tempa a bylo těžké s tím něco udělat.



Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - M. Dunkler [-] (81. T. Pospíchal [-] ) , J. Urbánek [-] , R. Kafka [-] , J. Dostál [-] - M. Stehlík [-] , T. Veselský [-] , P. Dvořák [-] - T. Vrbka [-] (64. J. Forman [-] ) - R. Jelínek [-] , M. Dunkler [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - M. Dufek [-] , T. Nejedlý [-] , V. Kučerňák [-] , P. Strnad [-] - M. Nováček [-] (46. P. Dufek [-] ) , M. Mrňa [-] , O. Vrba [-] , P. Rousek [-] (85. F. Hájek [-] ) , K. Mrňa [-] - J. Strnad [-] -

ŽK: 49. M. Dunkler , 69. J. Dostál , 84. J. Urbánek - 9. M. Dufek , 55. P. Rousek , 62. K. Mrňa , 79. T. Nejedlý . ČK: 54. M. Dufek .
Místo: Jakubov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nováček Ivo - DVOŘÁK Jiří, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.