Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov s Vladislaví smírně


Branky


10

Fotbalisté Chlístova si na svém hřišti připsali proti Vladislavy cenný bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Do Chlístova přijeli fotbalisté Vladislavi. V minulém kole prožil oba týmy zápasy s divokými výsledky. Akorát s opačnými pocity ze závěrečných výsledků. Zatímco Vladislav si otevřela na svém hřišti doslova střelnici proti Studenci, kterému zasadila jedenáct ran, Chlístov utrpěl vysokou porážku na hřišti Nových Syrovic, kde podlehl jasně 7:1. Na podzim se oba celky rozešli smírně 3:3. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Jako první v utkání udeřili hosté, které poslal do vedení David Svoboda - 0:1. Domácí se ale nesložili a brzy také dokázali v 18. minutě zásluhou Petra Brestovského vyrovnat - 1:1 Domácí celek byl na koni a stále při chuti. Toho využil ve 31. minutě Karel Kocmánek - 2:1. Do konce poločasu již jednogólové vedení uhájil. 

Hosté dokázali vyrovnat

Hned ve 48. minutě se po pauze trefil svou druhou brankou v zápase David Svoboda - 2:2. To nakonec byla poslední branka v zápase, ikdyž příležitosti na vstřelení rozhodujícího gólu měli oba týmy. Útočníci obou týmů se neprosadil, a tak se body v zápase dělily. 



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Brestovský [-] (76. J. Sodomka [-] ) , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , V. Kučera [-] (68. P. Rygl [-] ) , P. Špaček [-] , J. Ježek [-] , D. Brestovský [-] , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-] , M. Kuchařík [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , J. Martinovský [-] , J. Orálek [-] (81. O. Krátký [-] ) - F. Macek [-] (77. P. Petz [-] ) , F. Nováček [-] , D. Veleba [-] , M. Hort [-] (72. K. Čihal [-] ) , M. Nevoral [-] - D. Svoboda [-] , P. Vyletěl [-] -

ŽK: 64. J. Ježek - 86. P. Vyletěl .
Hráči zápasu: P. Brestovský - M. Hort .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KREJČA Jan - RYGL Jaromír (N), VELEBA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra hostů

Chlístov se v současné době potýká se zraněními, myslím si, že Vladislav vyhraje.