0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice si přivezly z Chlístova všechny body


Branky


12

Fotbalisté Chlístova nestačili na svém hřišti na Moravské Budějovice, kterým podlehli 0:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

První mužstvo Moravských Budějovic vstoupilo do zápasu s chutí a již od úvodních minut ostřelovalo branku domácího Chlístova. Několik pokusů Martina Pařízka, Vojtěcha Duška, Jana Horeckého či Tomáše Kyzlinka však nenašlo svůj cíl. Na druhé straně vypálil ve 20. minutě jedovatě Pavel Špaček, jenže v bráně se excelentním zákrokem blýskl Miroslav Novák. Po dvaceti pěti minutách hry dostal od Matouše Neubauera nabito Tomáš Kyzlink a zpoza vápna mířil přesně ke vzdálenější tyči - 0:1. O čtyři minuty později se do skákavého míče opřel za vápnem Vojtěch Dušek a nádhernou ranou z voleje přerazil pavoukům v šibenici všechny nohy - 0:2. Pětiminutovce, jenž rozhodla zápas, dal punc Jan Horecký. Filip Nguyen vybojoval míč, předal ho zkušenějšímu Vojtěchu Duškovi, který ve vápně našel přesně Jana Horeckého a ten na skákavém terénu místo zpracování střílel šťastně na přední tyč - 0:3. Do poločasu ještě pár šancí přišlo, ale skóre se již na světelné tabuli nezměnilo.

 

 

 

 

Hosté přidali ještě gól

Druhá půle postrádala větší tempo, ale nakonec přinesla i zajímavé momenty. Domácí Chlístov hrozil pouze aktivním Pavlem Špačkem, ale spíše sporadicky a bez většího efektu. To na druhé straně bylo na hostujících hráčích vidět mírně uspokojení s výsledkem a ačkoliv bylo budějovické áčko prakticky neustále na míči, velké šance nepřicházely. Výjimkou byla 55. minuta kdy Filip Nguyen vyhrál hlavičkový souboj s domácím stoperem, prodloužil míč za obranu na Tomáše Kyzlinka ale ten levačkou mířil mimo tři tyče. Vzrušení přinesla také 67. minuta hry. Tomáš Kyzlink si postrčil ve vápně míč kolem Jakuba Uhlíře a po vzájemném souboji upadl. Sudí Aleš Kolařík neváhal a pískala se penalta. Míč si na penaltový puntík po krátké diskuzi s rozhodčím postavil sám faulovaný Tomáš Kyzlink a poslal míč dle předchozí vzájemné domluvy s hlavním arbitrem, úmyslně a v rámci fair play, mimo branku. Na druhé straně ještě vytáhl výborný zákrok Miroslav Novák, který na zadní tyči reflexivně vychytal Jakuba Pokorného. Poslední úpravu skóre zařídil Jan Čech, když si z levé strany navedl míč na střed a s přispěním teče domácího hráče překonal střelou z dvaceti metrů Martina Hagaru - 0:4. 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Kyzlink Tomáš, hráč: Poprvé jsme na jaře nezaspali úvod a chtěli od první minuty vyhrát. Důležitým zákrokem nás podržel Mirek Novák a potom už se hrálo prakticky celý zápas podle našich not. Během pěti minut nám tam spadly tři góly a od té doby jsme hráli co jsme potřebovali. Ačkoliv jsme mohli vyhrát i větším rozdílem, tak jsme s výsledkem spokojeni.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - T. Kuchařík [-] , M. Granát [-] (42. P. Rygl [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Kuchařík [-] (72. V. Kučera [-] ) , K. Kocmánek [-] , M. Mejzlík [-] , P. Špaček [-] , D. Brestovský [-] (83. J. Sodomka [-] ) , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-]

SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - F. Nguyen [-] (83. M. Premar [-] ) , T. Kyzlink [-] , V. Dušek [-] (72. P. Benda [-] ) , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] , J. Horecký [-] , M. Premar [-] , J. Čech [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 19. D. Brestovský - 62. V. Novotný .
Hráči zápasu: M. Novák .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - RYGL Michal (N), VALA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Favoritem zápasu jsou sice Moravské Budějovice, ale Chlístov jim zadarmo určitě nic nenechá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů