0:1
(0:1)
24. P. Petz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Myslibořice doma padly s Vladislaví


Branky


24. P. Petz
13

Fotbalisté Vladislavi šokoval vedoucí Myslibořice zvítězili po jediné brance 0:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Za velmi špatného počasí – silné sněžení a vítr se hrál v Myslibořicích šlágr kola mezi vedoucími Myslibořicemi a třetí Vladislaví. Zápas byl od začátku opatrný, ale mírnou převahu měli hosté, ale jejich zakončení z dálky nemělo moc šancí na úspěch. Hosté z převahy nakonec vytěžili branku. Po standartní situaci propadl se štěstím míč k Petru Petzovi a ten ho pohodlně uklidil za záda bezmocného Hrušky. Do poločasu měla Vladislav hrající proti větru ještě jednu velmi slušnou šanci, ale hostujícího Vyletěla vychytal v souboji jeden na jednoho Miroslav Hruška. Myslibořice byli jako po mrtvičce a za celý první poločas defakto nevystřelili na branku. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Druhý poločas se počasí ještě více zhoršilo a už to s fotbalem nemělo mnoho společného, na trávníku se držel a za silného větru padal hustě sníh, takže nic co by hrálo do karet domácím hráčům, přesto Myslibořice vstoupily do druhého dějství podstatně lépe a hned z úvodu měly 100% šanci srovnat na 1:1, to by ovšem Filip Hvězda musel trefit úplně prázdnou branku, to se bohužel pro domácí fanoušky a hráče nestalo. Domácí se tlačili za vyrovnáním, ale Vladislav odolávala, nakonec přestála i závěrečné závary a poprvé v sezóně domácí Myslibořice padli.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Hrálo se za nefotbalových podmínek, takovému zápasu by určitě slušelo lepší počasí, ale hold se to tak sešlo. Vladislav byla dnes kompaktnější a naše útočníky k ničemu nepustila. Chyběla nám přesnost přihrávek a větší touha po vítězství. Jednou to přijít muselo a Vladislav nám oplatila podzimní prohru. Gratuluji soupeři.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - T. Kratochvíl [-] (63. S. Marek [-] ) , B. Mencák [-] , D. Kunčík [-] (57. O. Dufek [-] ) , M. Šoustal [-] - M. Ludvík [-] , J. Horák [-] , J. Matoušek [-] , F. Hvězda [-] (57. J. Nevoral [-] ) - P. Vejvoda [-] (68. L. Svoboda [-] ) , J. Fňukal [-] -

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - K. Čihal [-] , V. Paločko [-] , M. Chalupa [-] - M. Nevoral [-] , D. Veleba [-] , P. Ciprys [-] , F. Macek [-] - O. Krátký [-] , P. Vyletěl [-] (80. F. Nováček [-] ) , P. Petz [-]

ŽK: 30. F. Hvězda , 67. P. Vejvoda , 80. B. Mencák , 90. S. Marek - 43. P. Vyletěl .
Hráči zápasu: M. Hruška , B. Mencák - K. Čihal , P. Otruba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘEN Filip - PALÁT Milan, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra domácích

Myslibořice jsou v laufu a vyhrají i v souboji se třetím týmem tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů