4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín vybojoval doma první výhru


Branky


19. K. Nováček , 52. R. Badura (p.) , 53. D. Doležal , 92. M. Moczár
13

Poslední Koněšín si vyšlápnul na Třebelovice a zaznamenal první výhru v soutěži 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Koněšín vstoupil do utkání a vlastně i do jarní části sezóny nebojácně, protože už nemá prakticky co ztratit. Už po deseti minutách se ocitl v dobré pozici nováček v domácím dresu Nováček, ale míč ho ještě neposlechl. To na konci desetiminutovky druhé se už ale stejný hráč zapsal do listiny střelců, kdy byl připraven zakončovat na zadní tyči při kombinační akci domácích – 1:0. Hosté mohli odpovědět hned za pět minut, kdy na malém vápně číhali na centr jejich dva osamocení hráči, ale hlavička Máci nebyla důrazná. Pak byly k vidění na obou stranách náznaky více či méně zajímavých příležitostí a pokusů, které při větším štěstí a šikovnosti mohly znamenat změnu skóre. Nejvíce asi zaujal dalekonosný nečekaný překvapivý pokus domácího Nováčka z nějakých 40 metrů, který snad i možná olízl tyč.

   

 

Domácí ještě skóre navýšili

 I druhý poločas začali domácí aktivně a odměnou jim byly dvě branky v rychlém sledu. Nejprve se Nováček po individuální akci dostal dvakrát k neúspěšnému zakončení, aby při tom třetím byl faulován v pokutovém území. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Badura – 2:0. Třetí gól domácích zaznamenal po rychle rozehraném autu (a po pomalé dlouhodobé rekonvalescenci navrátivší se) Doležal – 3:0. Zápas se asi lámal po hodině hry, kdy si hosté v krátkém časovém sledu vytvořili tři dobré brankové příležitosti, ale za pomoci skvěle chytajícího domácího Macháčka a jeho dobře postavené brankové konstrukci nebylo hostům přáno. Pak jakoby se třebelovičtí smířili s osudem utkání a byla už cítit jejich jistá odevzdanost, i když ještě dva záchvěvy pro kosmetickou úpravu skóre si ještě v závěru přece jenom vytvořili. Definitivní podobu výsledku dal už v nastavení střídající Moczár, který dostal od Badury přihrávku na zlatém podnosu před prázdnou branku, kterou nešlo pohrdnout – 4:0. Koněšín si tak až nyní připsal nejen první tříbodový zisk na domácím hřišti, ale i v celé probíhající sezóně a k tomu i první čisté konto…



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Utkání se nám vůbec nevydařilo. Už k zápasu jsme vyrazili z jedním náhradníkem a po zranění dohrávali zápas v 9 lidech. Pokud budeme takhle pokračovat, tak na podzim budeme soupeřit ve třetí třídě.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - K. Nováček [-] , O. Šibůrek [-] , D. Doležal [-] , R. Badura [-] , J. Meczl [-] , S. Dušovský [-] , P. Zahradníček [-] , M. Konečný [-] (75. L. Lazárek [-] ) , J. Heralecký [-] (88. M. Moczár [-] ) , M. Pokorný [-] (46. T. Polovčík [-] )

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] , O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] (41. K. Veselý [-] ) , K. Skoumal [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 71. D. Doležal , 77. P. Zahradníček - 25. M. Máca , 68. K. Veselý .
Hráči zápasu: D. Doležal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - VRZAL Vlastimil, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Koněšín by rád doma naplno zabodoval, ale na Třebelovice s kanonýrům Mácou to stačit nebude.

Tip: výhra hostů