Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2022 18:00

33.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Velkého Meziříčí na hřišti Vratimova


Branky


1

Domácí derniéra čekala na hráče Vratimova v předehrávaném duelu 33. kola MSFL proti Velkému Meziříčí. Konec sezóny domácím hráčům vůbec nevychází a potvrdili to i v tomto duelu, který nakonec prohráli 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli rychle do vedení

Kdo by řekl, že hosté budou po dlouhé cestě unaveni, mýlil by se.

Ze hry uplynulo něco málo přes jednu minutu, když domácí chybovali v rozehrávce, soupeř podnikl rychlý výpad před jejich branku a Nedvěd z levé strany hřiště propálil brankáře Sýkoru – 0:1.

Ve 20. minutě bylo na hostující straně ještě veseleji. Dolejš se prosmýkl kolem Igbinoby a ranou k levé tyči zvýšil vedení Velkého Meziříčí na 0:2.

Tímto skóre skončila i první půle - 2:0 pro hosty.

Hosté si výhru pohlídali

Do druhé půle nastoupili opět lépe hosté.

Třetí gól soupeře přišel opět po zbytečné chybě v rozehrávce, kterou hostující Dolejš potrestal ranou na vzdálenější tyč – 0:3 v 56. minutě.

Ihned z rozehrávky domácí vybojovali rohový kop, ten sice soupeř z Vysočiny odvrátil, ale domácí v akci pokračovali. Míč se dostal na pravou stranu k Trmalovi a po jeho centru snížil Igbinoba na dvoubrankový rozdíl – 1:3 v 60. minutě.

Drama však hosté odmítli hned následující akcí. Po centru z pravé strany, který letěl do malého vápna, upravoval Plichta na konečných 1:4 v 64. minutě.

Hosté si tak z Vratimova odvezli celkem v klidu všechny body.



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Filip Racko - trenér: To utkání se hodnotí strašně těžko. Je konec sezony a nebudu zastírat, že se všichni na ten konec už těšíme, jelikož nám to nejde a máme dlouhou sérii bez jakéhokoliv bodu, což já osobně nikdy nezažil. Ano, je nás málo, spousta kluků je zraněných, jsem proto rád za kluky z béčka. To je pozitivní a jsem z toho příjemně překvapený. To, že nás je ale málo, tak nás to samozřejmě neomlouvá. Pořád se nás sleze na zápas jedenáct, i když někteří musí hrát s nějakým menším zraněním. Neříkám to jako omluvu našich výsledků. Jen mi vadí, jak se na hřišti chováme. Mám na mysli tu nezodpovědnost a chyby, které děláme,“ kroutí nechápavě hlavou domácí trenér. „Každopádně na našich zápasech teď nic pozitivního nenajdu. My sice hrajeme na míči, držíme jej, přihráváme si, máme určité procento míče, ale tam, kde se zápasy rozhodují, tak tam jsme jaloví. Kolem naší šestnáctky a v jejich šestnáctce. A tam se prostě rozhoduje.

FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér: Vratimov nám dnes výhru ulehčil svým lehkovážným přístupem a jsem rád, že toho kluci využili. Zápas jsme měli až na pár momentů pod kontrolou a zaslouženě zvítězili a doufám, že jsme se tím dobře naladili na poslední domácí zápas s Vrchovinou.



Sestavy


FC Vratimov
M. Sýkora [-] - M. Skwarczek [-] (73. T. Hammer [-] ) , J. Klejnot [-] , M. Igbinoba [-] , A. Nemšovský [-] (62. J. Piskoř [-] ) - V. Hajnoš [-] , V. Wojatschke [-] (56. O. Roháček [-] ) , V. Trmal [-] , D. Dziuba [-] - A. Varadi [-] (56. T. Zbavitel [-] ) , M. Hladík [-]

FC Velké Meziříčí
A. Dubec [-] - J. Vašíček [-] , P. Mucha [-] , M. Sysel [-] , M. Malata [-] (74. M. Malata [-] ) , A. Plichta [-] (62. M. Pavlík [-] ) , J. Nedvěd [-] , R. Šuta [-] (86. M. Kolář [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] (74. F. Vošmera [-] ) , M. Puža [-]

ŽK: 28. M. Igbinoba .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - VEJTASA Simon, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Jirka Koláčný
Tip experta: výhra hostů

Utkání již bylo předehráno a hosté zvítězili 4:1. Report utkání naleznete zde: https://fotbalunas.cz/zapas/371203/