2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2022 17:00

32.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza mezi béčky Slovácka a Ostravy


Branky


8

Pro juniorku Ostravy se jednalo o poslední zápas sezóny, naopak Slovácko ještě čeká středeční duel s Hlučínem. Domácí v utkání vedli 2:0, ale dvoubrankovou ztrátu dokázala juniorka baníku v závěrečné dvacetiminutovce dorovnat během jediné minuty slepenými góly Rostislava Chylka a Denise Látala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Oba dva týmy nastoupily v kombinovaných sestavách s dorestenci a od úvodních minut byli lepší hostující hráči.

Další dorostenec domácích naskočil do utkání během první půle, a to kvůli zranění Nigerijce Yohannu.

V té chvíli už ale domácí vedli. Skóre otevřel Koryčan, jenž se trefil po dlouhém nákopu za obranu a přihrávce Šlechty ze strany - 37. minuta 1:0.

Slovácko jinak v první půli zahrozilo jenom střelami Šlechty a Chodury, jejich pokusy ale zblokovala ostravská obrana.

Baník byl nebezpečnější, ale nepřesný. Kapitán Kostka mířil vedle, neujala se ani rána Říhy.

Nejblíže gólu byl za bezbrankového stavu Drozd. Jeho pokus vyrazil gólmana Slovácka Urban nohou na roh.

Hosté měli i další zajímavé možnosti, ale vpředu se trápili a poločas prohráli 1:0.

Tři góly ve druhé půli

Hosté schytali studenou sprchu hned zkraje druhého poločasu, když se ve 47. prosadil podruhé nepokrytý Koryčan a zvýšil na 2:0.

Jenže hotovo zdaleka nebylo. Ostravě náramně vyšlo střídání. Náhradníci Chylek s Látalem krátce po svém příchodu na hřiště skórovali a během minuty výsledek srovnali na 2:2.

To vše se událo během 71. a 72. minuty, když se Chylek trefil po úniku a kličce brankáři, Látal se pak prosadil po dlouhém autu.

Béčko Baníku v hektickém a zbytečně nervózním závěru mocně finišiovalo, sahalo po vítězství, ale největší šanci ke skórování měl paradoxně domácí Šlechta. Hlavičku mladého forvarda v nastaveném čase po centru Porče bravurně vyrazil gólman Číž na roh.

Obě béčka tak berou bod.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér: Baník byl herně lepší, měl větší kvalitu na míči. Nám se sice podařilo ze dvou akcí skórovat, ale soupeř hrozil od začátku, nebezpečný byl ještě za bezbrankového stavu. Remízu nakonec bereme, byť samozřejmě nejsme rádi, že jsme během chvíle ztratili vedení 2:0. Ale musíme ocenit kvalitu soupeře.

FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: Pro nás ztráta dvou bodů. Mrzí o to více, že Slovácko nás ničím nepřekvapilo, góly jsme dostali po nákopech za obranu. Přestože se těmto defenzivním činnostem pravidelně věnujeme, opakované podcenění těchto situací nás stálo v sezoně mnoho bodů. Hra v poli nebyla v první půli špatná. Přesto jsme do šatny odcházeli s gólovým mankem. V poločase jsme do sestavy radikálně řízli, především abychom zvýšeným pohybem na soupeře zatlačili. Bohužel jsme hned inkasovali a museli dotahovat dvougólové manko. I přes drtivý tlak ve druhé půli a řadu zajímavých situací ve vápně soupeře jsme na víc než vyrovnání nedosáhli. Velkou pochvalu zaslouží kluci z dorostu, které jsme vytáhli do tréninkového procesu a zápasu, a nakonec se podíleli i na vyrovnání.



Sestavy


1. FC Slovácko B
A. Urban [-] - J. Kraváček [-] , E. Yohanna [-] (35. M. Stropsa [-] ) , O. Porč [-] , M. Kabelka [-] , D. Šlechta [-] , A. Kočí [-] , T. Chodura [-] (83. D. Polák [-] ) , V. Pak [-] , V. Bartoš [-] , T. Koryčan [-]

FC Baník Ostrava B
L. Číž [-] - D. Stojičevič [-] (46. J. Koutný [-] ) , M. Kostka [-] (46. K. Michlík [-] ) , Z. Říha [-] , D. Stoklásek [-] (46. M. Obuch [-] ) , S. Kulig [-] , D. Holaň [-] , J. Drozd [-] , F. Sotorník [-] (70. R. Chylek [-] ) , S. Boháč [-] (70. D. Látal [-] ) , J. Blahuta [-]

ŽK: 59. A. Kočí , 90. V. Pak - 60. F. Sotorník , 90. Z. Říha .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Tomanec Josef - GASNÁREK Michal, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Horyna

Expert: Tadeáš Zezula
Tip experta: výhra hostů

Souboj "béček", proti oběma týmům jsme hráli v posledních kolech. Slovácko jsme porazili a v Ostravě získali se štěstím bod. Ostrava potvrdí roli favorita a zvítězí 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích