Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2022 18:00

31.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm branek ve Znojmě a výhra domácích


7

Soutěž MSFL už se pro letošní ročník nezadržitelně blíží ke konci a v rámci svého 31. kola přivítalo tabulkově lépe postavené Znojmo hosty z Otrokovic, kteří jim bodově dýchají na záda. Domácí však zápas zvládli a slaví v sedmigólové přestřelce tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas 1:1

Domácí hráči si chtěli po šesti zápasech bez vítězství konečně užít tříbodový pokřik a ve 21.minutě se po individuální akci prosadil kapitán Okleštěk - 1:0. 

Po půl hodině hry domácí dvakrát zachránil gólman Maksym Kuchynskyi. Po dlouhém autu Deklevy míč doskákal až k Fialovi k zadní tyčce. Svou možnost srovnat ale nevyužil, brankář mu v tom pohotovým zákrokem zabránil a míč vyrazil! Vzápětí domácí strážce svatyně opět zachraňoval vedoucí stav zápasu, když Kiškovu střelu skvěle vyrazil nohou.

Ve 41.minutě bylo vyrovnáno na 1:1. Kiška svůj roh rychle rozehrál, přihrávka šla po zemi do prostoru penaltového puntíku, kde byl nachystaný Fiala a ten uklízel míč do branky.

Do kabin se tak šlo za remízového stavu 1:1.

 

Domácí hosty přestříleli

Tři minuty po přestávce však domácí opět vedli, a to když si  Adam Tkadlec na levé straně míč zastavil, podíval se a přihrál před branku na Tomáše Oklešťka, který tvrdou ranou přidal svou druhou branku zápasu - 2:1.

V 62.minutě už to bylo o dvě branky! Josef Hnaníček vybojoval míč krátce po rozehrávce brankáře. Míč posunul na Davida Štrombacha do kraje, který centrem našel nabíhajícího si Petra Kirschnera. Ten pak nedal brankáři žádnou šanci zasáhnout - 3:1.

A o dvě minuty znovu to byla ta stejná souhra! David Štrombach se po zisku hrnul dopředu a všiml si nabíhajícího si Petra Kirschnera, který se během dvou minut prosadil podruhé - 4:1.

Hosté se nevzdali a v 70.minutě snížili. Kiška dobře prošel šestnáctkou mezi protihráči a přihrál balon na exznojemského Martina Zedníčka, který svému bývalému klubu dal branku - 4:2.

V 88.minutě hosté snížili na rozdíl jediné branky a v závěru to mohlo být ještě drama. Dlouhým autem našel Deklava hlavičku Suchého, který přesně zamířil a snížil na konečných 4:3.

 



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Alois Skácel - trenér: Chtěli jsme se doma rozloučit výhrou, což nám bylo umožněno. I kdyby vše skončilo deset ku devíti, tak bych to nerozebíral. Kluci to zvládli tak, jak měli naplánováno.




Sestavy


1. SC Znojmo FK
M. Kuchynskyi [-] - A. Tkadlec [-] , P. Kirschner [-] , J. Hnaníček [-] , Y. Glushach [-] , F. Holman [-] (46. O. Piatov [-] ) , D. Štrombach [-] (81. J. Špalek [-] ) , T. Okleštěk [-] , R. Russmann [-] (69. M. Březina [-] ) , M. Papež [-] , P. Bartůněk [-] (76. T. Prokeš [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - S. Prokaj [-] , F. Přikryl [-] , O. Pernatskyi [-] - J. Kiška [-] , M. Suchý [-] , M. Blahuta [-] (46. M. Vintr [-] ) , L. Vychodil [-] - M. Fiala [-] (57. P. Chovan [-] ) - A. Hretsaichuk [-] (46. M. Zedníček [-] ) , T. Dekleva [-]

Počet diváků: 260. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - DROZDY Luboš, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích