L. Michal 6. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

27.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel pro Nové Město na Moravě!


Branky


6. L. Michal (p.)
8

V sobotu odpoledne byl rozehrán duel o záchranu, tzv. o šest bodů v rámci 27. kola MSFL. Domácí Nové Město na Moravě, které čeká na bodovou jarní sérii, přivítalo posilněné Otrokovice. Před utkáním měla hostující Viktoria náskok na svého rivala dva body, které se po konečném hvizdu rozhodčího změnily na ztrátu jednohu bodu a prohození pozic v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém terénu domácí rychle vedli

Trenér domácích Procházka měl k dispozici poprvé na jaře kompletní tým bez marodů, a to i s kapitánem Lukášem Michalem, který se vrátil po karetním trestu za červenou kartu. Na velmi těžkém terénu, který byl podmáčený po dvoudenním dešti se nehrál hezký fotbal. Zápas začal aktivním pojetím domácích. Hned ve druhé minutě zatáhl míč do vápna po pravé straně rychlonohý Matulka, který našel z brankové čáry zpětnou nahrávkou na malém vápně Šteffla, který nedokázal prudký míč usměrnit za záda gólmana Konečného. O tři minuty později však přišel průnik Matulky do vápna hostí a byla z toho penalta. K té se postavil kapitán Michal a poslal Vrchovinu do vedení - 1:0. Kdo z fanoušků opozdil svůj příchod na stadion, přišel o vítěznou branku utkání. Po dvaceti minutách Štefflova standardka přistála na hlavě Dudy, ale gólman hostí ji pokryl. Hosté hrozili zejména ostrými centry do vápna a také dlouhými auty jejich kapitána Deklevy. Otrokovice také kopaly sérii rohových kopů, ale branku zásadním způsobem neohrozily. Chvíli před poločasovou přestávkou šel po rohu Viktorie do brejku Matulka, který předal míč Dubovi, ale ten těsně před brankářem nestačil jeho včasné vyběhnutí lobovat a byl z toho jen roh. Oba týmy tak šli do kabin za vedení domácích 1:0.

Tři body slaví domácí

Ve druhém dějství hosté domácí přitlačili a prahli po vyrovnání.

Otrokovice svou nátlakovou hrou na dlouhou dobu uzamkly domácí na jejich polovině.

Ve 49. minutě z hranice velkého vápna zahrával standardku hostující Chovan, ale následná hlavička byla namířena vedle tyče.

Po hodině hry Dekleva opět hodil dlouhý aut a hosté nastřelili tyčku Šmídovy branky.

Hned poté byla k vidění obrovská šance, ale závar Šmída vyřešil reflexním zákrokem, a to opět po dlouhém autu hostí.

Převaha byla místy drtivá, ale hosté ne a ne prolomit obranný val v čele se Šmídou v brance.

V 79. minutě se situace opakovala, když Dekleva ostrým autem vyzval spoluhráče k nastřelilení tyčky, která domácí podruhé v zápase zachránila.

Závěr utkání si již domácí pohlídali a zkušeně rozkouskovali hru, náporu hostí i přes šesti minutové nastavení hry nepodlehli.

Nové Město na Moravě tak urvalo veledůležité body v boji o záchranu, když svého tabulkového rivala přehrálo 1:0, i když šlo o velmi šťastné a ubojované vítězství. 

V dalším kole zavítají domácí na hřiště Uherského Brodu a Otrokovice se pokusí získat tři body doma proti Vratimovu.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Pavel Procházka - trenér: Úvod důležitého zápasu nám tentokrát vyšel. Agilní Radek Matulka zařídil únikem penaltu, kterou s přehledem proměnil kapitán Michal. Hosté postupně přebírali iniciativu, ale dobře organizovaná defenzíva s vynikajícím Šmídou v brance všem nebezpečným situacím dokázala zabránit. Vím, že zápas nebyl příliš líbivý pro oko diváka, ale účel světil prostředky. Dosažený výsledek a zisk třech velice důležitých bodů, jsme již nutně potřebovali, v souboji o udržení se v MSFL. Celý tým odvedl poctivý a někdy až obětavý výkon. Všem jsem po zápase poděkoval a zároveň celou kabinu pochválil za přístup a dodržení taktiky v záchranářském duelu




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - Z. Černý [-] , J. Batelka [-] , O. Vícha [-] , J. Novotný [-] - P. Duda [-] , D. Šteffl [-] (87. T. Trojánek [-] ) , M. Svoboda [-] (89. L. Hekerle [-] ) , L. Michal [-] - T. Duba [-] , R. Matulka [-] (86. P. Partl [-] )

FC Zlínsko
R. Konečný [-] - M. Zedníček [-] (62. P. Simr [-] ) , T. Dekleva [-] , O. Pernatskyi [-] , S. Prokaj [-] (46. M. Blahuta [-] ) - J. Kiška [-] , P. Chovan [-] (76. M. Fiala [-] ) , M. Suchý [-] , L. Vychodil [-] (62. F. Přikryl [-] ) - O. Putyera [-] , M. Vintr [-] -

ŽK: 16. L. Michal , 24. Z. Černý , 92. P. Šmída .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: Hanák Petr - KOLÁŘ Jaroslav, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Erik Sedláček
Tip experta: výhra hostů

Tak tady půjde o šest bodů, o důležité body v boji o záchranu. Otrokovice posílily a myslím si, že v Novém Městě vyhrají. Tipuji dvojku

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů