0:5
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 10:15

20.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olomoucké "bůro" za půlhodiny Otrokovice nepotěšilo!


Branky


55. J. Šíp , 64. P. Zifčák , 70. J. David , 83. Š. Langer (p.) , 88. J. Sláma
5

Domácí hráči zažili parádní první jarní dvě kola soutěže, když v nich získali plný počet bodů. V domácím zápase s Olomoucí to ještě 10 minut po přestávce vypadalo na to, že nějaký ten bod do své sbírky přidají. Jenže poté přišla půlhodina hrůzy a Olomouc potvrdila roli favorita pověstným bůrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otrokovičtí byli v první půli vyrovnaným soupeřem

Hráči Olomouce přijeli do Otrokovic v pozici druhého týmu tabulky a chtěli navázat na týden staré vítězství s juniorkou Slovácka.

Na druhou stranu se diváci určitě těšili na to, co předvedou domácí hráči, protože za první dvě jarní kola získali plný počet bodů, odpoutali se od posledního místa v tabulce a své herní i výsledkové zlepšení chtěli potvrdit právě v domácím zápase s favoritem z Olomouce.

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. Domácí hrozili ze stardardek a dlouhých autů, ovšem naráželi na pevnou defenzifu hostí v čele s Michalem Vepřekem, který hrál stopera.

Terén nebyl ideální na kombinační hru, a tak se hosté dlouho nemohli prosadit, když větší šanci si vytvořili až těsně před přestávkou.

Tu však neproměnili a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Gólový uragán zničil bodové naděje domácích!

Do 55. minuty se hrálo vyrovnané utkání, ale vše zlomila branka hostujícího Šípa, který využil centru Slavíčka.

Když za dalších deset minut zvýšil Pavel Zifčák, po průnikové přihrávce Hadaše, Sigma začala na hřišti dominovat.

Třetí zásah přidal pět minut poté po rohovém kopu Slaměny obránce Jan David a bylo to už 3:0.

V poslední desetiminutovce ještě Štěpán Langer proměnil penaltu za faul na Šípa a skóre pečetil ranou levačkou obránce Jiří Sláma.

Sigma si tak upevnila druhou příčku a aktuálně má pětibodový náskok na třetí Ostravu.

Otrokovičtí se pokusí selhání z druhého poločasu napravit příští kolo ve Frýdku-Místku, kde budou hrát o další důležité body a olomoučtí přivítají Uherský Brod.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Jan Žižka - trenér: „Do první branky to bylo dobrý, mrzí mě, že nás tato situace položila. Bohužel nám to propadl centr na zadní tyč. Do té doby jsme Sigmě byli vyrovnaným soupeřem. Tento neveselý výsledek nám kazí dojem z celého utkání. Dostat pět branek za třicet minut je doopravdy hodně."

SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér: „Domácí se snaží zachránit, posílili se a rozhodně to nebyl snadný zápas, jak by mohl napovídat výsledek. Nabádal jsem hráče, že se musíme domácím vyrovnat v soubojovém chování a dát do hry srdce a potom se naše fotbalovost projeví. To se přesně stalo ve druhém poločase,“ řekl Chromý.



Sestavy


FC Zlínsko
R. Konečný [-] - T. Dekleva [-] , O. Pernatskyi [-] , S. Prokaj [-] , F. Přikryl [-] (76. V. Ondřejka [-] ) , M. Zedníček [-] - J. Kiška [-] (81. S. Budinský [-] ) , P. Chovan [-] (61. M. Vašulka [-] ) , M. Blahuta [-] , L. Vychodil [-] - M. Fiala [-] (46. V. Prylopa [-] )

SK Sigma Olomouc B
T. Stoppen [-] - J. David [-] , F. Slavíček [-] , M. Vymětalík [-] (73. J. Fabiánek [-] ) , M. Vepřek [-] , J. Šíp [-] (84. J. Fiala [-] ) , J. Sláma [-] , Š. Langer [-] (84. . Piňa [-] ) , M. Hadaš [-] , P. Slaměna [-] (73. F. Uriča [-] ) , P. Zifčák [-] (85. D. Grečmal [-] )

ŽK: 23. J. Kiška , 36. S. Prokaj .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - DROZDY Luboš, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Václav Horyna

Expert: Denis Dziuba
Tip experta: výhra hostů

Otrokovice vyhráli dva zápasy po sobě, ale Sigma má silný tým, a to i bez posil z áčka. V Otrokovicích vyhraje a potvrdí postavení v tabulce.

Tip: výhra hostů