1:2
(1:1)
38. M. Vintr
63. J. Kiška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.03.2022 17:00

18.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola. Otrokovice vezou tři body z Hlučína!


Branky


8. R. Lokša - 38. M. Vintr , 63. J. Kiška (p.)
4

Toto vítězství neočekával téměr nikdo, ale Otrokovice na úvod jara překvapili a odvážejí si tři body z Hlučína, odkud se body jen tak vozit nebudou. Zároveň si polepšili v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokša poslal domácí do vedení

Tým z Otrokovic přijel do Hlučína v pozici posledního mužstva tabulky, od kterého se vítězství určitě nečekalo, ale opak byl pravdou.

Již v úvodu dějství hosté zahrozili, když se musel ukázat domácí brankář Lapeš. V 8 minutě si Hlučín přpravil svou první příležitost, kterou přetavil ve vedoucí branku. Na dlouhý pas Plesníka si naběhl Lokša a využil nedorozumění hostující obrany. Hlučín šel tedy do vedení 1:0.

Hostující Vintr ve 38. minutě vyrovnal, když využil závaru v domácím pokutovém území.

Po prvním poločase svítilo na ukazateli skóre 1:1.

Hosté přežili v nastavení tyč

Ve druhém polačase se nejprve dostali ke slovu domácí, když jejich šanci deset minut po přestávce zneškodnil hostující brankář. 

Pět minut po této šanci přišel pro domácí další smolný moment, když se dopustili faulu v pokutovém území a hosté nabídnutou šanci v podobě pokutového kopu využili. Hostující Kiška udržel nervy na uzdě a trefil se na 2:1 pro hosty.

Závěrečné minuty byly v jasné režii a místy až drtivé převahy domácích hráčů, kteří v nastavení orazítkovali tyč hostující branku. Byl to opět domácí Lokša, který trefil brankovou konstrukci a domácí nevyužili ani další šance na vyrovnání.

Hosté si tak připsali veledůležité tři body a dali soupeřům jasně najevo, že se s nimi musí v jarní části sezóny počítat!

 

Domácí mohou tuto prohru odčinit hned v dalším kole na hřišti klubu z Nového Města na Moravě.

Hosté z Otrokovic opět zavítají na hriště soupeře, tentokrát budou chtít o body připravit Uherský Brod.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Filip Smékal: „Rozhodla lepší efektivita soupeře, protože my jsme neproměnili spoustu šancí. Otrokovice ukázaly i větší touhu po vítězství, když bojovaly jako o život. Nám se nedařilo v před finální a ani ve finální fázi. Tuhle porážku beru na sebe,“ sdělil trenér Filip Smékal

FC Zlínsko
Jan Žižka: „Na utkání jsme se velmi dobře připravovali. Nechci, aby to to znělo nijak povýšeně, ale minimálně jsme věřili v zisk bodu. Teď jsou z toho tři. Klukům patří velké díky,“ ocenil otrokovické mužstvo hlavní kouč Viktorie Jan Žižka.



Sestavy


FC Hlučín
J. Lapeš [-] - L. Lehnert [-] , T. Buchvaldek [-] (84. J. Holzer [-] ) , T. Wolf [-] (84. V. Wala [-] ) , D. Hasala [-] , D. Mládek [-] , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] , M. Praus [-] (76. A. Zajíček [-] ) , M. Neumann [-] (60. J. Ptáček [-] ) , R. Dostál [-] (76. O. Moučka [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Dekleva [-] , O. Pernatskyi [-] , S. Prokaj [-] , F. Přikryl [-] (91. M. Vašulka [-] ) - M. Zedníček [-] , M. Blahuta [-] , J. Kiška [-] , L. Vychodil [-] (66. S. Budinský [-] ) - O. Putyera [-] , M. Vintr [-] (86. V. Ondřejka [-] )

ŽK: 70. L. Lehnert - 20. F. Přikryl , 29. M. Vintr , 35. M. Zedníček , 58. L. Vychodil . ČK: 92. M. Zedníček .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: GREČMAL Michal - POSPÍŠIL Pavel, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Erik Mihola - asistent trenéra FK Blansko
Tip experta: výhra domácích

"I přes posílení Otrokovic bude Hlučín doma bodovat a zvítězí".

Automatický komentář z expert tipu     23. 12. 2021 11:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích