0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 14:00

16.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Cejle pokračuje


Branky


34. M. Kolman , 66. M. Kolman , 73. J. Fuxa , 80. D. Lengal
2

Už třetí zápas v řadě tým Cejle nedokázal urvat body. Tým Bedřichova přijel do Cejle v hodně mladé sestavě spolu se zkušeným matadorem Zamazalem na stoperu. Report zaslala Barbora Králíková.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl tým domácích dokonce i nebezpečnější, ale i po několika tutovkách se nedostal do vedení. Naopak ke konci prvního poločasu se trefili borci z Bedru a ujali se tak vedení a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

 

Druhá půle se do 60. minuty odehrávala ve stejném duchu, hra byla celkem vyrovnaná. Bohužel v 60. minutě se zranil špílmachr domácích Dalibor Čáp a celá hra domácích se po vystřídání o dost zhoršila.


Tým z Bedřichova se ujal taktovky a do konce zápasu dokázal nastřílet další tři branky a tak si po výhře 0:4 z Cejle odváží všechny tři body.



Sestavy


TJ Cejle
R. Toman [-] - P. Dolejší [-] , J. Zlatuška [-] , D. Gichev [-] (80. J. Veselý [-] ) , R. Havlíček [-] , J. Havel [-] , M. Kalaš [-] , D. Čáp [-] (60. M. Kružík [-] ) , J. Mikeš [-] , J. Bednařík [-] , T. Kašík [-]

TJ Sokol Bedřichov B
T. Bartoň [-] - O. Zamastil [-] , M. Zamazal [-] , V. Pavlíček [-] (34. D. Vaněk [-] ) , D. Čáp [-] , D. Lengal [-] , M. Kolman [-] , D. Šaroun [-] , O. Lapeš [-] , J. Fuxa [-] , M. Albrecht [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: GAVALLÉR Filip - KRÁL Ladislav (N), ČERVENEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 5. 2022 12:46
Fanoušek, Fotograf - TJ Cejle | Vysočina | Jihlava
Zápas na youtube: SqWu69tk3xo ImRjtV4ija8

Tip: výhra hostů