3:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

2.kolo, Vysočina | Jihlava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Růžená zůstává po dvou zápasech bez bodu na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly Telče vypadali na klidně vítězství

Do utkání vstoupili perfektně domácí, kteří se už v 6. minutě A. Chalupou ujali vedení. Netrvalo dlouho a mohli se radovat znovu, když jejich náskok zvyšoval R. Švec a o 3 minuty později na rozdíl tří branek Telč posunul svým druhým gólem znovu se trefující A. Chalupa. Utkání vypadalo rozhodnuté a domácí si do konce poločasu udržovali převahu a míč pod svojí kontrolou.  

Herní obrat

Avšak s druhým poločasem přišla naprostá změna, hráči Telče se uspokojili s výsledkem, naopak soupeř se zvedl a odměnou mu byl gól v 56. minutě J. Marka. Hráči Růžené byli i nadále lepší a po druhém vstřeleném góle, tentokrát od P. Maryšky se domácí najednou o své vítězství začli strachovat. Hosté však už další branku přidat nedokázali. Tři body tedy nakonec zůstaly v Telči.

 



Ohlasy k zápasu


SK Telč C
Kříž Radek, hráč SK Telč C: Zápas by se dal nazvat utkání dvou rozdílných poločasů. První poločas jsme hráli dobře a vytvořili si náskok. Druhý jsme se však uspokojili, soupeř dal naštěstí jen dvě branky.

TJ Růžená
Mezera Jiří, vedoucí TJ Růžená: První půle byla z naší strany tragická. Soupeř dal ze tří šancí tři góly. Druhý poločas jsme se herně zvedli, ale bohužel jsme nedokázali vyrovnat. Na tutové šance by jsme vyhráli asi 14:3.



Sestavy


SK Telč C
S. Nedorost [-] - J. Krupil [-] , Z. Procházka [-] , P. Vetýška [-] , V. Martinů [-] - M. Ježek [-] , J. Jančo [-] (81. P. Kříž [-] ) , M. Chalupa [-] , A. Chalupa [-] - M. Kříž [-] (58. A. Doležal [-] ) , R. Švec [-] (79. V. Vavrik [-] ) -

TJ Růžená
T. Šenigl [-] - J. Musil [-] (62. Z. Procházka [-] ) , J. Marek [-] , M. Kadlec [-] , O. Košťál [-] - J. Smrčka [-] , V. Tetour [-] , R. Popelář [-] , P. Maryška [-] - T. Bláha [-] , T. Koreš [-] (71. L. Maryška [-] ) -

ŽK: 50. P. Maryška , 58. J. Marek .
Hráči zápasu: S. Nedorost , Z. Procházka , A. Chalupa - P. Maryška .
Místo: Telč. Počet diváků: 120. Rozhodčí: JELÍNEK Roman - PELEJ Milan (N), TOMÁNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.