0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

3.kolo, Vysočina | Jihlava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Telč jako jediný z týmů v této sezóně ještě neprohrála a hřeje se tak s těsným náskokem na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku utkání rozhodl jediný gól ze závěru poločasu

V tomto zápase byla k vidění kombinační hra ze strany hosů z Telče. Domácí se jejich zkušenosti snažili dohnat bojovností a běhavostí. Domácí šli dvakrát sami na bránu, ale nebyli přesní v zakončení, hosté zase reagovali neproměněnou penaltou. Nakonec však byli šťastnější přece jen hráči Telče, když se jim podařilo vsítit gól po dlouhém nákopu M. Chalupou, kdy domácí gólman situaci podcenil a míč mu spadl pod břevno. Výsledek zápasu už se nijak neměnil i přesto, že se Pavlov snažil s výsledkem utkání něco udělat a Telč musela střídat zraněné hráče.

 


Ohlasy k zápasu


SK Pavlov
Pelej Jakub, trenér SK Pavlov: Dneska to bylo více bojovné utkání, než fotbalové. Telč jsou starší pánové, kteří mají nahráno, takže to nebyl žádný velký běhavý fotbal. Myalím, že spravedlivější by byla remíza. Dostali jsme smolný gól.

SK Telč C
Kříž Radek, hráč SK Telč C: Myslím, že první poločas jsme hráli to, co jsme chtěli. Byli jsme lepší, bohužel jsme dali jen jeden gól a neproměnili jsme penaltu. Ve druhé půlce jsme se museli ještě potýkat se zraněními a tak jsme se soustředili na udržení výsledku.



Sestavy


SK Pavlov
V. Šafránek [-] - F. Němeček [-] , D. Zeman [-] (70. M. Fatr [-] ) , M. Zeman [-] (46. B. Pavelka [-] ) , M. Uhlíř [-] , L. Růžička [-] , J. Pelej [-] (46. J. Šťastný [-] ) , D. Němeček [-] , R. Nechvátal [-] , M. Mařík [-] , P. Fortelný [-]

SK Telč C
S. Nedorost [-] - V. Martinů [-] , M. Kříž [-] (69. R. Kříž [-] ) , L. Burian [-] , P. Vetýška [-] (17. A. Doležal [-] ) - L. Mazal [-] , M. Ježek [-] , M. Chalupa [-] , A. Chalupa [-] - R. Švec [-] , P. Kříž [-] -

ŽK: 65. M. Uhlíř .
Hráči zápasu: R. Švec , P. Kříž .
Místo: Pavlov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: JELÍNEK Roman - SYSEL Milan (N), PELEJ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.