Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výrazná výhra domácího celku z Červeného Hrádku


0

Domácí se na zápas připravovali už od sobotního rána, kdy museli řešit poničené hřiště od nevítané návštěvy divokých prasat. Udělali pro to maximum, avšak ani to nestačilo a hřiště muselo být zkráceno o několik metrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

7. minuta rozhodla o výsledku celého poločasu

Červenohrádečtí do zápasu vlítli jako uragán a po krásné uličce od Fabeše v 7.minutě zachoval Svačina chladnou hlavu a sám proti gólmanovi skóroval. Po inkasovaném gólu se hosté ze Střížova zvedli a začali hrozit i oni. V prvním poločase byla však hra plná nepřesností na obou stranách, ze které se občas zrodila šance, které skončila buď střelou mimo branku nebo v náruči gólmanů Stejskala, potažmo Chlupáčka.

Kasáčkův hattrick

Do druhého poločasu domácí nastoupili s úplně jiným herním stylem a hosty přehrávali. Po jednom z rohů se v 51. minutě sám na zadní tyči ocitnul Matěj Kasáček a pohodlně uklidil hlavou míč do brány, 2:0. První gól obávaného snipera v této sezóně. To mu ovšem nestačilo a prosadil se ještě dvakrát. Nejprve v 59.minutě pravou nohou po samostatném úniku a v 85.minutě dokonal hattrick prozměnu levou nohou na přední tyči. To už však Střížov dohrával v deseti. Po druhé obdržené žluté kartě se musel do sprch poroučet Pavel Šuhaj. Zápas tak skončil výsledkem 4:0 pro FC Červený Hrádek, což znamená již čtvrtou vychytanou nulu z posledních pěti domácích zápasů pro Stejskala a tým tak poskočil na sedmé místo. SK Střížov zůstává dál na 13.místě.



Ohlasy k zápasu


FC Červený Hrádek
Jan Fabeš, záložník: Vyšel nám začátek, kdy jsme si vypracovali několik šancí a z jedné skórovali. Po vstřeleném gólu se hra vyrovnala a přibylo nepřesností, proto poločas skončil 1:0. Ve druhém poločase jsme zpřesnily kombinaci po zemi, soupeře dostaly pod tlak a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FC Červený Hrádek
M. Stejskal [-] - P. Kasáček [-] , F. Nosek [-] , M. Pospíchal [-] - D. Štěpán [-] , L. Gall [-] , J. Vychytil [-] , J. Trojan [-] , J. Fabeš [-] - M. Kasáček [-] , J. Svačina [-] -

SK Střížov
V. Chlupáček [-] - P. Voda [-] , J. Kuchyňa [-] , P. Šuhaj [-] , D. Smolík [-] (67. J. Valík [-] ) , M. Obršlík [-] , F. Navrkal [-] , M. Kalousek [-] (80. M. Marek [-] ) , P. Zeman [-] , P. Kabátek [-] (80. V. Zeman [-] ) , L. Bárta [-]

ŽK: 61. P. Kasáček - 49. P. Šuhaj . ČK: 84. P. Šuhaj .
Hráči zápasu: M. Stejskal , F. Nosek , M. Kasáček .
Místo: Č.Hrádek. Počet diváků: 30. Rozhodčí: JELÍNEK Roman - SOLAŘ David, NOSEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.