3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávaná výhra domácího sokola


Branky


0

Celý zápas se nesl v režii domácích, když dokázali proměňovat své šance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup domácích do zápasu

Domácí dali dvě rychlé branky zásluhou Jiřího Kabelky v 5. minutě a Pavla Trundy v 20.minutě.Poté se hra vyrovnala. Hosté si poté vytvořili šance, ale nedokázali proměnit. První poločas končil samostatným nájezdem na hostujícího brankáře, který zůstal nesproměněn.

Kontrola zápasu domacích

Druhý poločas začínal další velkou šancí domácích, když šli znovu sami na gólmana a znovu neproměnili. Další minuty kontrolovali balon a hosty k ničemu nepustili. Za zmínku snad jen stojí zranění matadora v brance hostí Pavla Pruknara, který si při jednom zákroku zranil koleno a musel se nechat vystřídal hostujícím funkcionářem Milanem Dobrovolným. V 80.minutě zvýšili na 3-0 Dominikem Skotarem a tím bylo o osudu utkání rozhodnuto. Hostům se přece jenom podařilo Josefem Novotným snížit hned po rozehrání. Konečný výsledek 3-1 však odpovídá tomu co se dělo na hřišti. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice B
Roman Došek, trenér: Dnes rozhodla naše produktivita, kterou nemíváme kvalitní, ale dnes jsem byl spokojen. Hráči pracovali po celý zápas, zejména pak musím pochválit Pavla Trundu, který se vydal na maximum.

TJ Skalka Brzkov
Milan Dobrovolný, brankář: Dnešní zápas ovládli hosté, kteří rychlý brankami rozhodli již v prvním poločase. Pro mě se zápas okořenil zajímavým brankářským vystoupením.



Sestavy


TJ Sokol Puklice B
R. Štěpán [-] - R. Novotný [-] , M. Driml [-] , T. Skotar [-] - K. Kružík [-] - J. Kabelka [-] , Z. Vondrák [-] - P. Trunda [-] (75. V. Kos [-] ) , L. Zeman [-] (46. D. Skotar [-] ) , V. Tišl [-] (65. V. Hons [-] ) , M. Pauser [-]

TJ Skalka Brzkov
P. Pruknar [-] (56. M. Dobrovolný [-] ) - P. Novotný [-] (75. P. Bárta [-] ) , M. Novotný [-] , V. Laštovička [-] (62. M. Procházka [-] ) , J. Novotný [-] , J. Végh [-] , M. Škaroupka [-] - P. Pruknar [-] , M. Laštovička [-] , L. Jaroš [-] - M. Beránek [-]

ŽK: 60. D. Skotar , 63. M. Driml , 85. R. Novotný - 37. M. Beránek , 63. P. Pruknar .
Hráči zápasu: T. Skotar , P. Trunda - J. Novotný .
Místo: Puklice. Počet diváků: 36. Rozhodčí: ZIMOLA Bohuslav - MĚRTL Martin (N), ŠKAROUPKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.