4:3
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do samého konce


Branky


12. Š. Rod , 38. Š. Rod , 46. F. Svoboda , 90. L. Lupač - 9. A. Hynk , 10. R. Sabo , 17. P. Kozojed
0

Domácí po dramatickém zápase rozhodli až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byli šťastnější hosté

Tento zápas se hrál v nervózní atmosféře. Hráči sváděli spousty osobních soubojů. V rozhárané hře padali i ne moc pohledné branky. Vyjímkou byl snad jenom snižující gól Štěpána Roda, kterým z přímého kopu snižoval na 1-2. Před ním za hosty vstřelili branky po tečích domácích Adam Hynk a Rostislav Sabo a následně i takto nechytatelně zvyšoval na 1-3 Petr Kozojed. Domácím se do polačasu podařilo snížit šikovným útočníkem půjčeným z A-týmu Štěpánem Rodem.

Šťastný obrat domácí Třeště B

Domácí vletěli do druhého polačasu a rychle duel vyrovnali, o toto vyrovnání v postaral František Svoboda.  Za nedlouho potom byl vyloučen hostující Roman Škrdla za poznámky k rozhodčímu. Domácí proti 1O-ti soupeřům vytěžili nejen územní převahu, ale také několik zajímavých šancí, když nejblíž k vedoucí brance byli po nastřelení břevna. O končeném výsledku rozhodlo drama v posledních minutách, byli to totiž hosté, konkrétně Martin Škrdla ,který mě dvě velké šance. Nejdříve se dobře zorientoval a mířil do nohou domacího brankáře Jakuba Šebesty a z následného rohu vyniknul domací brankář ještě více, když reflexifně vytěsnil hlavičku směřující do rožku branky. A tak v nastavené druhé minutě po úniku rozhodl domácí Lukáš Lupač těsné výhře Třeště 4-3.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Třešť B
Jakub Šebesta, brankář: Vypjaté utkání, které se od začátku nevyvíjelo v náš prospěch. Ve druhém poločase jsme ale jeho vývoj otočili a šťastně vyhráli.

TJ Sokol Stonařov B
Martin fila, obránce: Velmi těžké utkání, jak jsme do něj šťastně vstoupili, tak bohužel o to hůře skončili. Škoda jen těch neproměněných šancí v závěru utkání.



Sestavy


TJ Slavoj Třešť B
J. Šebesta [-] - D. Voráček [-] (27. A. Lacina [-] ) , F. Svoboda [-] , L. Jirků [-] , M. Vondrák [-] (68. P. Páral [-] ) , L. Nosek [-] , L. Lupač [-] , J. Pittner [-] , J. Novák [-] , P. Svoboda [-] (58. J. Krejčí [-] ) , Š. Rod [-]

TJ Sokol Stonařov B
R. Příhoda [-] - M. Fila [-] , M. Příhoda [-] , R. Škrdla [-] , M. Turoň [-] - Z. Štancl [-] , F. Čermák [-] , M. Škrdla [-] , P. Kozojed [-] - R. Sabo [-] - A. Hynk [-] (46. J. Semerád [-] )

ŽK: 67. Š. Rod , 86. P. Páral - 51. R. Škrdla . ČK: 52. R. Škrdla .
Hráči zápasu: J. Šebesta , L. Nosek , Š. Rod - M. Škrdla , P. Kozojed .
Místo: Třešť. Počet diváků: 45. Rozhodčí: LYSÝ Tomáš - HAŠEK Jan (N), KŘÍŽ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.