0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelehká výhra hostující Černíče B


Branky


0

Dnes za slunečného a na konec října přívětivého počasí se setkali dva celky s odlišnými ambicemi. Domací na současném 10.místě, kteří by rádi hráli kolem středu tabulky a aspirant na titul půlmistra hosté z Černíče B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černíč B rozhoduje

Začátek utkání byl velmi vlažný, ani jeden z celků si nebyl schopen vytvořit trvalý tlak. První branka padla šťastně když domácí obránce chyboval a míč se odrazil k hostujícímu Lukáši Lovětinskému, který míč sice špatně trefil, ale ten zapadl překvapenému brankáři Danielu Novákovi k tyči 0:1. To byl pro domácí pomyslný budíček a zvýšili svoji aktivitu. Dostali se do několika zajímavých šancí, ale bohužel je nedokázli proměnit. Zejména Petr Rychlík měl hned dvě, kdy postupoval sám na brankáře. A tak se ke slovu dostali hosté, kteří po rychlé akci zvýšili Petrem Čechem na 0:2.

Stonařov vyvíjí aktivitu

Druhý poločas tolik kvalitních fotbalových akcí nepřinesl. Míč v držení měli převážně domácí, kteří se svojí aktivitou zkoušeli vrátit kontaktní brankou do zápasu. Zejména Martin Škrdla byl v tomto ohledu vidět. Snažil se zápasem něco udělat. Rozděloval kvalitně míče a vysílal svoje spoluráče do šancí. Hosté si již výsledek hlídali a nedovoli jakoukolildramatizaci zápasu. A tak na konci utkání na světelné tabuli svítil stejný výsledek jako o poločase. Hosté se o výsledek zaloužili nejvíc svojí produktivitou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov B
Miroslav Turoň, obránce: Nehráli jsme špatné utkání, ale bohužel rozhoduje produktivita a ta byla v tomto utkání lepší u hostujícího týmu. Zejména nás mrzí neproměněné šance z prvního poločasu.




Sestavy


TJ Sokol Stonařov B
D. Novák [-] - M. Turoň [-] , R. Příhoda [-] , D. Urbánek [-] - Z. Štancl [-] , M. Schneider [-] (60. J. Semerád [-] ) , P. Rychlík [-] , F. Čermák [-] , M. Škrdla [-] - R. Sabo [-] (75. M. Zeman [-] ) , J. Šmarda [-] (46. J. Toth [-] )

TJ Podyjí Černíč B
M. Novák [-] - M. Michl [-] , V. Beseda [-] , L. Lovětínský [-] , V. Benda [-] - T. Richter [-] , P. Doležal [-] , D. Hajdík [-] , O. Hes [-] - P. Čech [-] , J. Lacina [-]

Hráči zápasu: M. Škrdla - M. Novák , P. Čech .
Místo: Stonařov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.