1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství s puncem šťastné


Branky


0

Počasí slibovalo atraktivní fotbal, sluníčko nám svítilo, pažit nachystaný na ligové úrovni a i nějací ti diváci zavítali na toto nedělní utkání. Střetnuli se zde  dva celky z horní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smírný poločas

Tyto dva týmy se znají z tradičního letního turnaje v Červeném Hrádku, naposledy hrádečtí Slavoj porazili a tak si brousili zuby i na ligové body. Utkání bylo v prvním poločase vyrovnané a příliš pohledný fotbal k vidění nebyl. Hosté byly ale střelecky aktivnější, jenže na první tři pokusy jim nestačil ani ,,lapač" za bránou. Až po akci z levé strany si naskočil na centr jeden z hráčů Třeště, ale míč olízl břevno a skončil za bránou. Domácí útočník, Matěj Kasáček, který chytl před zimní pauzou jak se říká slinu, ve skutečnosti jen přezul na zimní pneu a dostal se před poločasem do dvou takřka stoprocentních šancí, obě ale reflexivně zlikvidoval hostující gólman Šebesta. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:0.

Hrádecký rychlý vstup do druhého poločasu

Do druhého poločasu vlétli jako uragán hráči domácího celku a svůj úvodní tlak přetavili v gól. Ve 48. minutě se k odraženému balonu po rohovém kopu dostal Janák a uklidil míč do sítě. 1:0. Třešť byla otřesena a chvíli trvalo než se dostali znovu do zápasu. Jenže Hrádek se do trháku nedostal a tak začali hrát hosté. Druhý poločas byl na držení míče jednoznačně pro Slavoj Třešť, ale jejich myšlenky končily na hranici pokutového území. Červenohrádečtí zdatně odolávali tlaku který si hosté postupem času vytvářeli a vysvobodil je až závěrečný hvizd rozhodčího, který ukončil zápas za stavu 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Červený Hrádek
Radek Jakubec, trenér: Očekávali jsme velmi těžké utkání, což se potvrdilo. Naštěstí jsme ale dali gól jako první, což bylo rozhodující. Pak už si výsledek pohlídali a nepustili jsme soupeře do žádné vyložené šance.

TJ Slavoj Třešť B
Jakub Šebesta, brankář: Dnes jsem náš tým nepoznával, za celý zápas jsme si vytvořili minimum šancí. A ty co jsme měli, zahodili. I přesto si myslím že jsme byli lepší a nezasloužili jsme si prohrát.



Sestavy


FC Červený Hrádek
M. Stejskal [-] - P. Kasáček [-] , F. Nosek [-] , M. Pospíchal [-] - L. Gall [-] , J. Trojan [-] , J. Vychytil [-] , J. Fabeš [-] - L. Janák [-] , J. Svačina [-] , M. Kasáček [-] -

TJ Slavoj Třešť B
J. Šebesta [-] - J. Vrátil [-] , L. Jirků [-] , P. Páral [-] , M. Vondrák [-] , L. Nosek [-] (67. P. Kubala [-] ) , L. Lupač [-] , J. Pittner [-] , J. Novák [-] , P. Svoboda [-] (56. D. Voráček [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 88. L. Janák - 16. P. Svoboda , 43. L. Nosek .
Místo: Č.Hrádek. Rozhodčí: KALAŠ Ludvík - NOSEK Zdeněk (N), HAŠEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.