2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatická koncovka v Rantířově, body se nakonec dělily


Branky


0

Zhruba padesátka diváků, která si v nedělním odpoledni našla cestu na rantířovský fotbalový areál, se při zápase rantířovské rezervy proti Ždírci, určitě nenudila. K vidění byl nesmírně dramatický závěr zápasu, ve kterém nejprve v 88. minutě poslal hosty do vedení Horáček, domácím se však povedlo bleskurychle odpovědět, v 90. minutě totiž stihl vyrovnat střídající Lát, který se tak z náhradníka stal hrdinou zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek nezačal utkání příliš dobře. V úvodních dvou minutách nabídla obrana Rantířova hostům ze Ždírce dvě velké šance, útočníci však zřejmě byli zaskočeni víc než domácí obrana a šance spálili. Poté začali Ždírečtí hrozit především z brejků, zatímco Rantířov se pokoušel o kombinační hru, která nenesla příliš ovoce. V jedenácté minutě však přišel centr z levé strany, hlavičkující domácí Grundza bohužel pálil vedle. Další šanci měl Ždírec, který ve čtrnácté minutě rozehrával volný přímý kop. Brankář Fous ale situaci uklidnil. V minutě devětadvacáté nastala první změna skóre. Útočník Ždírce na polovině přebral míč, obešel jednoho z obránců a namířil si to přímo na bránu. Z nájezdu se nemýlil. 0:1. 

Druhý poločas začal šancí Rantířova, který zahrozil Chroustovským, jenž si výtečně přehodil stopera, zamířil ale nad. I Rantířov se dočkal gólu (51. minuta), když domácí kapitán Živný rozehrál jeden ze svých výtečných přímých kopů a našel Lupače. Poté zahrozil Živný opět z přímého kopu a následně i z kopu nepřímého. Infarktový závěr čekal na hráče Rantířova, ti totiž inkasovali v 89. minutě, když míč propadl z přímého kopu k volnému útočníkovi Ždírce Horáčkovi, který mířil do černého. Rantířovští se ale nevzdali a v hodině dvanácté (90. minuta) po sólu Pavlíčka zakončoval Lát mezi nohy hostujícího brankáře, který se tak stal filharmonistou tohoto klání.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - M. Chroustovský [-] (57. P. Pavlíček [-] ) , M. Grundza [-] (71. L. Lát [-] ) , V. Karásek [-] , M. Karol [-] (80. J. Ščepka [-] ) , D. Cabúk [-] , J. Lupač [-] , K. Živný [-] , P. Cibulka [-] , M. Horáček [-] , K. Hula [-]

TJ Ždírec
B. Fiala [-] - L. Záškoda [-] (73. V. Fiala [-] ) , P. Čermák [-] (86. P. Vampola [-] ) , J. Nepraš [-] - R. Hanus [-] , J. Vampola [-] , J. Bucl [-] , O. Jaroš [-] , R. Forman [-] , L. Pospíchal [-] - P. Horáček [-]

ŽK: 55. M. Karol , 84. P. Pavlíček - 81. J. Bucl .
Hráči zápasu: K. Živný , V. Karásek , P. Cibulka .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MLSNA Jiří - HÁJEK Kamil, VLK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.