Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:00

8.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brtnice doma utrpěla debakl!


0

Souboj o čelo tabulky se odehrál mezi celky Brtnice a Puklic. Očekával se vyrovnaný zápas, ale Brtnice má poslední zápasy kolísavou výkonnost, což potvrdila i v tomto zápase, kdy po ještě relativně vyrovnaném prvním poločase se vdruhém poločase naprosto vybouchla a utrpěla podobně jako v zápase s Beranovem debakl 1:5...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ještě vyrovnaný

Brtnice chtěla v domácím zápase se silnými Puklicemi navázat na povedený výkon z Cejle, kde urvala bod za remízu 3:3. To se jí však od začátku příliš nedařilo. Od úvodního hvizdu byli hráči Brtnice nervózní, měli svázáné nohy, kazili a kupili chybu na chybě. Puklice se hrubých chybách domácích dostávaly poměrně lacině do šancí a na gól čekali hráči hosů do 21. minuty. To se poprvé v zápase povedenou ranou prosadil střelec Roman Kříšťál a poslal hosty do zaslouženého vedení 0:1. Domácí se však po obdržené brance chvilkově zvedli a výsledkem bylo vyrovnání Jana Doležala z 29. minuty na 1:1. Hosté si však vzali vedení po chvilce zpět. Ve 35. minutě se prosadil po chybě zadáka Jiří Kabelka a stav se tak změnil na 1:2. Do konce poločasu byl zápas v režii Puklic, které kontrolovali průběh a nepouštěli domácí do žádných šancí. A jelikož si už ani jeden tým žádnou šanci nepřichystal, skončil poločas 1:2.

Puklice přidaly další tři trefy

Druhý poločas nepřinesl žádnou změnu v otázce kontroly hry, aktivnější byli nadále hosté z Puklic, Brtnice rezignovala a dále působila matným, až rezignovaným dojmem. Chyběla agresivita, někteří hráči domácích hráli bez chuti a nasazení. Puklice díky svým útočným výjezdům měly okénka v obraně, tudíž se Brtnice sporadicky dostala do nějakého úniku, ale k brance to nevedlo. Puklice se, i přes zmar na straně domácích, nemohly dlouho prosadit a pojistit tak své vedení. V závěrečné desetiminutovce se však s brankami roztrhl pytel. Nejprve v 79. minutě podruhé v zápase mířil přesně Jiří Kabelka a bylo to již 3:1 pro hostující družstvo. V 82. minutě to bylo už o třídu, to když se také podruhé v zápase nemýlil Roman Křišťál a vypadalo to na debakl pro domácí, 1:4. "Rukavici" z pohledů domácích dokonal mladý záložník Puklic Dominik Skotar, jehož přesné zakončení po hrubce jednoho z brtnických hráčů dokonalo zkázu domácích na 1:5, tímto výsledkem také zápas skončil a Puklice si tak připsaly velice cenné tři body. To domácí jsou nadále v herní krizi a ze tří posledních zápasů mají pouze 1 bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce, Sokol Brtnice: "Zápas se mi hodnotí velmi těžko. Nepodařilo se nám navázat na dobrý výkon z Brtnice a totálně jsme vybouchli. Chyběla agresivita, dělali jsme školácké hrubé chyby, které hosté s radostí trestali. Hosté šli za vítězstvím mnohem více důrazně a agresivněji, a tak zvítězili."

TJ Sokol Puklice
Zdeněk Tišl - vedoucí, Puklice: "Pro puklické je derby s Brtnicí jeden z nejdůležitějších zápasů v sezoně, není tedy třeba hráče nějak zvlášť motivovat. Za výsledek jsem samozřejmě rád, ještě více mě ale těšila předvedená hra, zvláště v poslední půl hodině bylo radost se na zápas dívat.



Sestavy


TJ Sokol Brtnice
T. Štefl [-] - M. Plaček [-] , Z. Doležal [-] (63. R. Kružík [-] ) , T. Smolík [-] (67. J. Zelený [-] ) , Z. Brussmann [-] - T. Doležal [-] , R. Marek [-] , J. Doležal [-] , P. Kružík [-] - J. Vyskočil [-] (83. J. Kružík [-] ) , A. Frolda [-]

TJ Sokol Puklice
M. Měrtl [-] - K. Medvík [-] , M. Pauser [-] , M. Tůma [-] , L. Zeman [-] - D. Venhauer [-] (70. V. Neubauer [-] ) , J. Kabelka [-] , V. Tišl [-] , D. Skotar [-] - R. Křišťál [-] (83. F. Kuchyňa [-] ) , P. Novotný [-]

ŽK: 34. Z. Brussmann - 44. D. Skotar .
Hráči zápasu: R. Křišťál , J. Kabelka .
Místo: Brtnice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.