R. Hejda 16.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Telč doma opět brala tři body!


Branky


16. R. Hejda
0

V dalším záapse přivítala benfika Telče na svém hřišti celek z Bítovčic. Telč je doma silná, body se z jejího hřiště nevozí jednoduše. O tom se přesvědčily i Bítovčice, zápas byl sice relativně vyrovnaný, ale nakonec se z těsného vítězství radovali domácí hráči v poměru 1:0...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízu v poločase odmítl Hejda

Domácí tentokrát nenasadili do zápasu tolik dorostenců jako v minulém zápase a vrátili se ke své "původní" sestavě. I tak byli domácí od začátku mírně aktivnější, avšak i hosté se snažili konečně zabrat a bojovali o bodový zisk, který jim již několik zápasů chybí. Hostům chyběla pro zranění nová posila Zimola a bylo to znát, záloha nedokázala na větší časový úsek podržet balón. To domácí dokázali potrestat, když se v 16. minutě prosadil tahoun domácích Roman Hejda, který zakončil pohlednou akci svých spoluhráčů. Utkání působilo pro diváky nudně, žádn větší vzruch či akce, která by diváky zvedla ze sedadel se neudála, tudíž domácí odcházeli do kabin o trochu spokojenější, jelikož si odnesli vedení 1:0.

Druhý poločas se dohrával z povinnosti

Do druhého poločasu nastoupily oba mančafty beze změn v sestavě, domácí měli cíl jasný - zabezpečená obrana a pokud možno, vyrážet do rychlých a smrtících brejků. Hosté se logicky snažili s výsledkem něco udělat, ale do šancí se příliš nedostávali, hrálo se spíše mezi vápny, když už se rýsovala nějaká zajímavá šance, vždy přišla zkažená finální přihrávka. Hosté se snažili okysličit útočnou vozbu střídáním, kdy nevýrazného Mikulce vystřídal Josef Láznička. Mírně zvýšená aktivita byla citelná, ale opět bez šancí či brankového vyjádření. Oba týmy měly po jedné výraznější šanci, ale ani jeden z útočníků nemířil přesně, a tak zvítězili domácí ve vyrovnaném zápase 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Telč B
Ladislav Matys, vedoucí: "K vidění byl velmi vyrovnaný zápas, který nakonec skončil naším šťastným vítězstvím, když se prosadil náš nejlepší hráč Roman Hejda."

FC Bítovčice
Michal Mikulec, útočník: "Podali jsme dobrý výkon, hodně lidí jsme měli zraněných. Šance na obou stranách, oni jich měli víc, měli rychlé přechody do útoku, z čehož těžili. Nakonec jsme byli o gól horší."



Sestavy


SK Telč B
J. Maštera [-] - Z. Procházka [-] , J. Kotrba [-] , D. Fortelný [-] , V. Kadlec [-] - R. Hejda [-] , T. Havlík [-] , J. Beňo [-] , M. Švec [-] - L. Smejkal [-] , J. Páral [-]

FC Bítovčice
L. Kučera [-] - L. Chvátal [-] , T. Kourek [-] , Z. Kourek [-] , L. Komárek [-] - D. Urbánek [-] , D. Matula [-] (79. V. Caha [-] ) , R. Fejta [-] , J. Hrad [-] - M. Mikulec [-] (61. J. Láznička [-] ) , P. Dvořák [-]

ŽK: 39. Z. Procházka , 64. J. Páral , 70. J. Beňo , 79. D. Stránský - 43. D. Matula .
Hráči zápasu: R. Hejda .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.