3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice nadále nedobytnou pevností!


Branky


0

Na ppuklické nedobytné hřiště zajížděl celek z Nadějova, který už potřeboval konečně zabrat, Puklice však nejsou příliš ideálním protivníkem na to, aby se nějaký tým chytil. Pvní poločas však vypadal hrozivě z obou stran, domácí zachránil hattrickem Dalibor Medvík, a tak Puklice uhájily domácí neporazitelnost po vítězství 3:1...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle připomínala parodii na fotbal

První poločas se hned od počátku nesl ve znamení fotbalové bídy a utrpení, chvílemi to vypadalo, jako by hráči obou celků kopali do míče poprvé. Pro diváky to jistě nebyl příjemný pohled, k čemuž vedoucí Puklic, Zdeněk Tišl, podotkl: "Je potřeba poděkovat divákům, že po prvním poločase neodešli a vydrželi do druhého poločasu, protože první poločas to nemělo s fotbalem nic společného ani z jedné strany". V prvním poločase se tedy nic podstatného neudálo, ani náznak, ani pološance, ba dokonce ani žádný střelecký pokus!! A tak diváci, kterých si v nedělním odpoledni našlo cestu  na uklické hřiště asi 50, očekávali ve druhém poločase rapidní zlepšení.

Hattrick Medvíka potvrdil domácí neporazitelnost

A zlepšení přišlo opravdu brzy. A kupodivu udeřili jako první hosté. Po precizně zahraném rohovém kopu hlavičkoval přesně nikým nehlídaný Aleš Milfait, a poslal tak hosty ve 48. minutě do vedení 0:1. V 51. minutě ale přspěchali s odpovědí i domácí. Puklice se dostaly do zakončení, nadějovští měli několik možností odkopnout míč do bezpečí, jelikož tak ale neučinili, Dalibor Medvík toho využil a doklepl míč do prázdné branky na 1:1. Od této chvíle se hrálo téměř půlhodiny ve vysokém tempu, šance střídala šanci a diváci konečně měli na co koukat. Nadějov měl tři tutové šance, kdy se ocitli útočníci sami před brankářem Měrtlem, ale ten je vždy výborně vychytal! V 75. minutě měl obrovskou šanci puklický Marek Herkle, který se dostal do zakončení z malého vápna, ale nedokázal trefit odkrytou klec Čejky. A tak si slovo vzal opět Dalibor Medvík, který stejně jako u prvního gólu využil chaos a bezvládí v nadějovské obraně a zblízka nekompromisně zavěsil na 2:1! Tečku za zápasem udělal nejlepší hráč Dalibor Medvík, když těžil z výborně kopnutého rohového kopu Filipa Kuchyni a uzavřel tak svůj hattrick. Zápas tak skončil vítězstvím domácích 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice
Dalibor Medvík, útočník: "Hattrick jsem již nedal mnoho let, většinou to vždy skončilo na dvou gólech, jsem samozřejmě šťastný, že se mi to podařilo, už jsem uvažoval o konci kariéry, ale po dnešku ji asi o nějaký ten rok prodloužím."

TJ Mír Nadějov
Marek Čejka, brankář: "Po vyrovnaném průběhu zápase jsme doplatili na střeleckou nemohoucnost a všechny body bral zaslouženě soupeř."



Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Měrtl [-] - K. Medvík [-] , M. Pauser [-] , M. Tůma [-] , L. Zeman [-] - D. Venhauer [-] (66. F. Kuchyňa [-] ) , F. Novotný [-] , D. Skotar [-] , V. Neubauer [-] (53. V. Kos [-] ) - D. Medvík [-] , M. Hekrle [-] (83. V. Tišl [-] )

TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - O. Klimeš [-] , M. Tlačbaba [-] , A. Milfait [-] , Z. Doležal [-] - K. Klimeš [-] , T. Novotný [-] , T. Pech [-] , J. Krejčí [-] - L. Klimeš ml. [-] , D. Pavlíček [-] (68. P. Pytlík [-] )

ŽK: 77. K. Medvík - 14. A. Milfait , 66. T. Pech .
Hráči zápasu: M. Měrtl , D. Medvík .
Místo: Puklice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.