Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj benfik vyzněl pro Rantířov!


Branky


0

V Rantířově se v rámci 10. kola utkaly dva B týmy, domácí hostili Luka nad Jihlavou. Potkaly se dva týmy spíše ze spodku tabulky, proto se dala očekávat vyrovnaná bitva. Nakonec to byl však spíše souboj útoků, než obran, jelikož padlo slušných 6 branek. Z výhry se nakonec radovali domácí, když vyhráli v poměru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Živný uklidnil domácí tým

Zápas mezi benfikami se rozjel pěkně od podlahy již od první minuty. Hned v první minutě rozehrával Karel Živný přímý volný kop a po odrazech se míč ocitl u nohy Michala Horáčka, ten ale o milimetry minul branku novice v brance hostů Jiřího Kanswohla. O minutu později se do šance dostali i hosté, konkrétně Filip Toman, který se indivudálně zbavil obránce, poslal dobrý přízemní centr, který domácí obrana odvrátila s vypětím všech sil na roh, z toho však hosté neudeřili. Po rychlém úvodu se hra zklidnila, spíše se bojovalo mezi vápny, domácí měli možnost zahrávat několik rohových kopů, ale žádný se neujal, hosté naopak mírně hrozili ze standartek, ale taktéž nebyli úspěšní. V 17. minutě už se ale skóre měnilo. Tradiční exekutor přímých kopů Karel Živný rozehrál kop tak šikovně, že se míč odrazil od zdi k Michalu Karolovi, a ten jej z prvního doteku uklidil za záda bezmocného Kanswohla, 1:0. Po obdržené brance byli domácí nadále lepší a ovládali hřiště, avšak hosté se snažili vyrážet do rychlých kontrů. Domácí táhli své útoky především po levé straně, která dělala louckým bekům velké problémy. Opět oba týmy zahrávaly množství rohových či přímých kopů, ale brankáři byli pozorní a nepřipustili změnu skóre. Hosté ale mohli ještě do přestávky vyrovnat, to se ke střele z dobré vzdálenosti dostal Toman, ale Fous jeho střelu dokázal zneškodnit. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0.

Přestřelka ve druhém poločase nabídla 5 branek

Domácí i ve druhém poločase působili aktivnějším dojmem. Hned ve 49. minutě navýšili domácí své vedení. Jan vyskočil vyslal míč po pravé lajně, tam si naběhl Petr Pavlíček, který "udělal" obránce, vysla balón před branku, tam míč propadl mezi obránci a gólmanem a Michal Vaňkát už měl snadnou pozici - 2:0. V 53. minutě domácí vstřelil třetí branku, ale neradovali se z ní příliš dlouho, jelikož nebyla uznána pro ofsajdové postavení jednoho z útočníků. Avšak příliš to domácí ježkly mrzet nemuselo, neboť zanedlouho už to bylo opravdu o tři branky. Karel Živný prokázal své kvality v zahrávání přímých kopů a střelou kolem zdi nedal gólmanovi šanci - 3:0. Domácí tento gól uklidnil a jakoby přestali hrát. Od 70. minuty je začali hosté přehrávat a pramenily z toho šance. V 71. minutě se ke střele po rohu dostal Šimon Číhal, ale k brance to nevedlo. V 75. minutě už hosté snížili. Filip Toman se ujal exekuce přímého kopu a podobně jako Živný nedal gólmanovi šanci a snížil na 3:1. V 80. minutě se div skóre opět neměnilo. Toman se prosadil indivudálně přes tři obránce Rantířova, ale sám před Fousem neproměnil! Drama vyvrcholilo v 84. minutě. To jiáž domácí dohrávali bez vyloučeného Michala Karola, který se pakoval ze hřiště po dvou žlutých kartách. Gólová akce vznikla na polovině Luk, kdy jeden ze záložníků vyslal přihrávku na Šimona Číhala, který vystřelil k tyči, Fous vůbec nereagoval, jelikož žil v domnění, že míč jde mimo branku. K jeho smůle zaplul přesně k tyči a bylo to 3:2. Uklidnění do domácích řad vnesla až poslední minuta. Jan Vyskočil zahrával přímák do vápna hostů, kde byl chumel hráčů. Míč se dostal k Vojtěchu Karáskovi, kterého zezadu nešetrně fauloval Poláček a byla z toho penalta. Penaltu zkušeně proměnil nejlepší hráč domácích Karel Živný a stanovil tak konečné skóre na 4:2



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - vedoucí: "První poločas byl celkem vyvážený a nám se podařilo dát jednu branku, začátek druhého jsme dobře chytli a navýšili skóre o dvě branky, poté jsme nepochopitelně přestali hrát a hosté snížili. Zápas se musel divákovi líbit, řekl bych, že nabídl dost pěkných šancí. Kromě té čtvrthodinky ve druhém poločase, kdy nás hosté k ničemu nepustili, bych chtěl poděkovat celému týmu za další 3 body".

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Filip Toman, útočník: "Domácí byli v prvním poločase lepším týmem. V jednu chvíli jsme se chytli a dali jsme dva góly a domácím jsme trochu zatápěli. Pak přišla ta penalta a bylo hotovo. Domácí byli lepší a vyhráli zaslouženě."



Sestavy


TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - K. Živný [-] , J. Vyskočil [-] , K. Hula [-] (46. D. Cabúk [-] ) , P. Cibulka [-] - P. Pavlíček [-] (77. V. Karásek [-] ) , M. Horáček [-] , P. Šťastný [-] , J. Kozák [-] - M. Karol [-] , M. Vaňkát [-] (73. L. Lát [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
J. Kanswohl [-] - R. Hájek [-] , M. Zámostný [-] , M. Brožek [-] , M. Kubeš [-] (58. M. Pekárek [-] ) - L. Funk [-] , J. Čermák [-] (20. M. Poláček [-] ) , T. Munduch [-] (79. P. Vrzáček [-] ) , Z. Hlávka [-] - P. Číhal [-] , F. Toman [-]

ŽK: 80. M. Karol , 85. P. Cibulka , 90. M. Horáček - 20. M. Brožek . ČK: 80. M. Karol .
Hráči zápasu: P. Cibulka - M. Brožek .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.