R. Hejda 26.
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Antonínův Důl vyloupil Telč!


Branky


0

Na stadion telčské benfiky zajížděl v sobotu celek z Antonínova Dolu, který v posledních zápasech ukazuje svoji lepší tvář a konečně začal sbírat body. S podobnými úmysly jeli ádolští hráči i na hřiště do Telče a jak zamýšleli, tak i vykonali, jelikož berou všechny tři body za těsnou a cennou výhru 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se rozhodl už v první půli

Prvních několik minut zápasu mezi Telčí a Antonínovým Dolem přinesl pro diváka nepříliš pohlednou kopanou. Nicméně mírně lepším týmem byli domácí, kteří si chtěli spravit chuť po minulém debaklu v Cejli, kde obdrželi pět branek. Dlouho se jim i přes optickou převahu nepodařilo dostat se do nějaké gólové příležitosti, o to více pak bylo překvapující, jak se dostali k vedoucí brance. V probíhající 26. minutě vhazovali hosté aut na své polovině, ale zahrálil jej nejhůře, jak mohli. Míče se zmocnili domácí záložníci, dobře zakombinovali a výsledkem byl první gól v Hanáčkově síti, který obstaral zakončující Roman Hejda1:0. Po vstřelené brance se domácí poněkud zatáhli a spíše se hra rozkouskovala a následovalo několik standartních situací pro hosty. Z jedné z nich se hosté dočkali vyrovnání. Ve 30. minutě se po jedné ze standartek prosadil střelou o tyčku Petr Novák a dokázal tak vyrovnat na 1:1. A za dalších šest minut bylo pro hosty ještě lépe. To podobně jako domácí u první branky hezky zakombinovali a na konci akce se gólem blýskl Tomáš Pokorný, který stanovil poločasový výsledek na 2:1

Tlak domácích k vyrovnání nevedl

Domácí šli do druhého poločasu s jasným cílem - vyrovnat, případně vstřelit ještě nějaký vítězný gól. Hosté se už od prvních minut soustředili především na pečlivou obranu, nehnali se příliš dopředu a většinou se jim dařilo bourat domácí útočné choutky. Domácím se dařila mezihra, bohužel je však většinou zradila finální fáze, kdy kazili centry či přihrávky do hostujícího vápna, což samozřejmě hosté kvitovali. V posledních patnácti minutách domácí otevřeli hru a hráli vabank a doslova mačkali hosty jak citrón, nicméně tento vabank styl umožnil hostům vyrazit do několika nadějných brejků, leč žádný v Mašterově brance neskončil. A jelikož se ani domácí hráči nedokázali gólově prosadit, odvezli si hosté z Antonínova Dolu všechny body za cennou výhru 1:2.



Ohlasy k zápasu


SK Telč B
Ladislav Matys, vedoucí: "První poločas jsme byli lepším týmem, ale bohužel jsem šance neproměnili. Ve druhém poločase jsme ještě zvýšili obrátky, ale bohužel z toho nic nebylo a hosté brali tři body. Jsem z prohry zklamaný."

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Tomáš Pokorný, záložník: "Konečně jsme hráli tak, jak nás znám z dřívější doby. Jezdilo se nahoru-dolů, bojovali jsme jeden za druhého a byla cítit soudržnost. Teď jen v takových výkonech pokračovat i nadále."



Sestavy


SK Telč B
J. Maštera [-] - V. Kadlec [-] , L. Matys [-] , D. Fortelný [-] (74. E. Smejkal [-] ) , R. Nechvátal [-] - D. Stránský [-] , L. Hejl [-] (54. M. Slabý [-] ) , J. Beňo [-] , J. Švec [-] - L. Smejkal [-] , R. Hejda [-]

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanáček [-] - L. Pirožek [-] (70. V. Barták [-] ) , L. Zdarsa [-] , M. Pallán [-] , P. Kocmánek [-] - T. Pokorný [-] , M. Šabatka [-] , J. Göth [-] , P. Vorálek [-] - L. Mazač [-] , P. Novák [-] (80. L. Krejčí [-] )

ŽK: 66. L. Matys .
Hráči zápasu: R. Hejda - L. Mazač .
Místo: Telč. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.