Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov doma přehrál Puklice!


0

Na hřiště do Rantířova zajížděl celek Puklic, který se může pochlubit výbornou bilancí v domácím prostředí, kde drží dlouhodobou neporazitelnost, venku to však již tak velká sláva v jejich podání není. Rantířov se naopak na utkání skvěle připravil a hlavně Pavel Šťastný měl více než šťastný den, jelikož prakticky sám rozhodl o výhře domácích v poměru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Šťastného nasměřovala Rantířov k vítězství

Úvodních pět minut zápasu patřilo hostům, kteří byli mírně aktivnější, štěstí zkoušel po 4 minutách po kombinaci Medvík, ale jeho překvapivá střela Fouse v brance neohrozila, jelikož mířila vedle jeho branky. V 6. minutě se k zakončení dostali i domácí, posila z áčka Michal Vacek byla zády k brance, načež Vacek zkoušel střílet z otočky, ale taktéž minul branku. Za další tři minuty zkoušel střelecké štěstí i Michal Horáček, ale i jeho pokus postrádal přesnost. Ve 12. minutě už se jedna z akcí domácích ujala. Akce začala u Michala Horáčka, který u levé postranní čáry vhazoval, míč se dostal k Pavlu Šťastnému, který za velkým vápnem vystřelil naprosto přesně - 1:0. Za pět minut po první brance mohli domácí vést o dvě branky, po dobré nahrávce od Vacka se v šanci ocitl Michal Vaňkát, ale svoji šanci neproměnil. Od 20. minuty začali hrát i hosté, měli několik rohových kopů a přímých volných kopů, ale k žádné větší šanci se až na jednu výjimku nedostali. Onou výjimkou byl přímý kop, který zahrával Dalibor Medvík a Fous se v rantířovské brance značně zapotil, avšak střelu Medvíka dokázal vyrazit. Ve 38. minutě se do šance dral po nezištné nahrávce Vaňkáta střelec první branky Šťastný, jeho střela ale byla zablokovaná na roh. Po jeho zahrání se ke střele dostával Michal Vacek, ale i jeho střela byla sražená na roh, z toho ale však nic nebylo. Poločas tedy skončil těsným vedením domácích. 

Šťastný dokonal ve druhém poločase hattrick

Druhý poločas začal náporem domácích. Hned v první minutě druhého poločasu zkoušel štěstí agilní Vcek, ale jeho střela byla málo razantní, tudíž si s ní Měrtl v pohodě poradil. V 51. minutě vedli hosté útok po pravé straně, odcentrovali a útočník se dostal k hlavičce, ale ani ta ke gólu nevedla. Pak nastalo desetiminutovéá pasáž klidu, avšak ihned poté se skóre měnilo podruhé. A opět u toho byl Michal Vacek. Ten si vedl míč středem hřiště, čímž na sebe navázal několik hráčů hostí, vyslal krásnou kolmou přihrávku na Pavla Šťastného, který sám před gólmanem věděl, co má dělat - 2:0. Pak domácí prostřídali své hráče a jeden z nich, Luboš Wiederlechner zkoušel svou střelou pozornost Měrtla, to bylo ale vše, ke gólu měla tato střela daleko. V 83. minutě měl Šťastný na noze hettrick, ale po dobré přihrávce z levé strany od Bendy nemířil přesně. Nicméně hattricku se Pavel Šťastný stejně dočkal. Opět mu geniální kolmou přihrávku poslal Michal Vacek, Šťastný před gólmanem opět zachoval chladnou hlavu a bylo to 3:0. Tímto výsledkem také zápas skončil, neboť se neujala ani poslední střela utkání z kopačky Wiederlechnera. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - vedoucí: "Jsme rádi za další výhru, čekali jsme náročnější utkání, ale podle mě jsme byli po celý zápas aktivnější než hosté. V prvním poločase se nám vydařila jen jedna akce, i když jsem jich mohli proměnit víc. To nás ovšem nemuselo mrzet, protože spolupráce Vacek - Šťastný fungovala skvěle."




Sestavy


TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - K. Živný [-] , J. Lupač [-] , J. Vyskočil [-] , P. Cibulka [-] (75. L. Widerlechner [-] ) - M. Karol [-] , J. Kozák [-] (70. D. Cabúk [-] ) , P. Šťastný [-] , M. Horáček [-] (72. M. Benda [-] ) - M. Vacek [-] , M. Vaňkát [-]

TJ Sokol Puklice
M. Měrtl [-] - F. Novotný [-] , L. Zeman [-] , M. Tůma [-] , M. Pauser [-] (68. P. Novotný [-] ) - V. Neubauer [-] , V. Tišl [-] (68. T. Skotar [-] ) , D. Venhauer [-] - D. Medvík [-] (78. J. Šimek [-] ) , M. Hekrle [-] , R. Křišťál [-]

ŽK: 45. P. Cibulka , 80. J. Vyskočil - 61. M. Pauser , 75. D. Medvík .
Hráči zápasu: P. Šťastný , M. Vacek .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.