Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí v Bítovčicích!


Branky


0

Velký Beranov, dosavadní lídr soutěže, zajížděl na půdu Bítovčic, které v minulém kole porazily v derby Luka nad Jihlavou. Nicméně na tento zápas budou chtít domácí jistě rychle zapomenout, jelikož je hosté doslova zostudili sedmi brankami za výsledek 1:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ganzwohl hattrickem zničil domácí naděje

Hosté si přijeli do Bítovčic pro další tři body a začali to dokazovat hned od prvních minut zápasu, kdy pohledně kombinovali, ačkoliv byl těžký terén. Avšak jejich snahy byly v prvních 15 minutách marné a ne a ne se prosadit. Naopak se mohli prosadit z ojedinělé akce domácí, kdy Fejtu skvěle vychytal Markovič v hostující brance. První gól si nachystali hosté na 15. minutu, to dostal dobrou zpětnou přihrávku Kamil Eliáš, vystřelil na vzdálenější tyč a bylo to 1:0. Hosté nadále udávali tempo hry, o to větší překvapení pak nastalo ve 22. minutě. Domácí prakticky z jediné šance, kterou za zápas měli, dokázali vyrovnat na 1:1, když se prosadil Radek Fejta, který využil přihrávku mezi obránce a tentokrát na Markoviče dokázal vyzrát. Kdo čekal, že to s hosty zamává, ten byl na velkém omylu. Hned za minutu si hosté vzali své vedení zpět, když se prosadil Richard Ganzwohl a bylo to 2:1, když Ganzwohl využil chybné rozehrávky domácího gólmana a proměnil samostatný nájezd, měl však ale i notnou dávku štěstí. OPak se hra na chvilku uklidnila, hosté hledali skuliny v domácí obraně, ta však působila po dvou obdržených gólech v těchto chvílích jistě. Dobrou příležitost měl po výkopu Markoviče střelec první branky Eliáš, ale jeho střelu z úhlu dokázal gólman vyrazit do bezpečí. Když už to vypadalo, že poločas skončí jednobrankovým vedením hostů, opět se o slovo přihlásil Richard Ganzwohl. Kamiel Eliáš výborně potáhl míč, obhodil si beka, vystřelil, jeho střela se odrazila přímo ke Gnazwohlovi a ten neměl problém dorazit míč do sítě - 1:3. A Ganzwohl neměl stále dost, ve 44. minutě dokonal svůj hattrick, když si naběhl na pravé křídlo, kam dostal přihrávku a vypálil projektil, který se zastavil až v síti! 1:4.

Ve druhém poločase si hosté zastříleli

Druhý poločas už se nesl v režii hostů, jelikož s domácími otřásly dva góly do šatny v rozmezí dvou minut. Kombinacemi nutili hosté, aby domácí běhali, což vedlo k šancím pro hosty, V jedné z ncih selhal střelec Ganzwohl, který v dobré šanci netrefil zařízení. Ve stejně dobré šanci selhal i Vít Molva, který taktéž netrefil vůbec branku. Skóre se tak měnilo až v 64. minutě. Hostující beci vyslali dlouhý křižný balón, který doběhl Kamil Eliáš, předložil jej před branku Rostislavu Kittlerovi, který překonal Kučeru v brance popáté - 1:5. Další šanci na zvýšení měl opět Ganzwohl, který se zasekávačkou dostal do vápna, místo nahrávky na lépe postaveného spoluhráče ale volil střelu, kterou ale Kučera v klidu kryl. V dalších šancích postupně selhali Molva nebo Kittler, nakonec se hosté dočkali šesté branky. V 82. minutě se přes obránce prosadil Kamil Eliáš  a opět křižnou ranou překonal Kučeru v brance - 1:6. A hostům to stále nestačilo, v 85. minutě se prosadil do odkryté branky, když předtím dokázal udělat kličku brankáři Martin Havlín a bylo to už 1:7! V 89. minutě mohl doonat hattrick Kamil Eliáš, když se postavil k penaltěm kterou sudí nařídil za podražení jednoho z hostujících hráčů. Kučera však Eliášův pokus dokázal vyrazit na roh a sudí Staněk následně zápas ukončil s výsledkem 1:7



Ohlasy k zápasu



TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler - útočník: "Domácí jsme kromě gólu prakticky k ničemu nepustili a zápas jsme měli celou dobu ve svojí režii. Myslím, že ve finále mohou být domácí rádi, že jsme jim nedali ještě více branek."



Sestavy


FC Bítovčice
L. Kučera [-] - J. Listopad [-] , Z. Kourek [-] , L. Komárek [-] , J. Hrad [-] - P. Vacek [-] , D. Urbánek [-] (60. L. Pokorný [-] ) , D. Matula [-] , P. Dvořák [-] - R. Fejta [-] (70. V. Caha [-] ) , J. Láznička [-] (68. M. Šťáva [-] )

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - F. Smejkal [-] , M. Hecht [-] , K. Petr [-] , J. Štumar [-] - T. Matějíček [-] , V. Molva [-] , R. Kittler [-] , K. Eliáš [-] - R. Ganzwohl [-] , J. Pokorný [-]

ŽK: 67. Z. Kourek - 78. J. Štumar .
Místo: Bítovčice. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.