2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jamné poprvé na podzim za tři body!


Branky


0

Jamné doma konečně bodovalo naplno a radovalo se tak vůbec z první výhry na podzim. Batelovu se příliš nedařilo a nebylo jim souzeno vstřelit branku. Domácí nakonec zvítězili 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Podobně jako jiná utkání, i to v Jamném bylo od začátku poznamenané celou řadou nepřesností. Hra byla od úvodních minut vyrovnaná, oba týmy byly v poli vyrovnané, bez výraznějších šancí. Nicméně náznaky šancí byly na obou stranách, leč bez gólového efektu. Hosté měli dvě dobré možnosti ke skórování, ale neproměnili. Dlouho dobu se diváci nudili, když je ke konci poločasu z podzimního rozjímání probudil domácí brankář Hanus. Avšak mělo to negativní konotace, neboť gólman domácích fauloval ve vápně hostujícího útočníka a byla z toho penalta. Tu však Hanus výborně lapil a napravil tak své předchozí zaváhání. Minutu před koncem se pak ještě Hanus zaskvěl dobrým zákrokem po tečovaném přímém kopu hostů. I díky jeho přičinění skončil poločas bez branek 0:0.

Domácí rozhodli dvěma brankami

Druhá půle byla jako přes kopírák. Nepřesnosti, trápení, bída. Fotbalovou bídu v Jamném ukončil až v 59. minutě Lukáš Varhaník, jehož precizně zahraná standartka skončila až v Kaňkovského síti - 1:0. V 61. minutě došlo ke zbytečnému faulu na gólmana Hanuse, kterého nešetrně dojel hostující útočník Maňo, ale dostal pouze žlutou kartu. Hanus však nemohl pokračovat dále ve hře, a tak v 65. minutě nedobrovolně uvolnil místo Špejtkovi. Ve stejné minutě se dočkali domácí gólové pojistky, když se po kombinaci prosadil Antonín Kubín a domácí vedli v tu chvíli 2:0. Kubín byl při chuti a zanedlouho měl další velkou možnost, ale tentokrát nemířil přesně a vedení nenavýšil. Do konce zápasu se už nic významného nestalo, tudíž se domácí konečně dočkali výhry, když brali tři body za výsledek 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jamné
Ondřej Vomela, záložník: "Hra byla plná nepřesností, hra byla spíše vyrovnaná. My se ujali vedení po přímáku Varhaníka, pak nám vedení pojistil Kubín. Konečně jsme tak naplno bodovali."

1. FC Batelov
Miroslav Marek, obránce: "Hráli jsme pro spoluhráče a kamaráda, který nás minulý týden opustil. Chtěli jsme vyhrát. V úvodních třiceti minutách jsme neproměnili dvě tutovky a pokutový kop. Tady jako by nastal zlom, přestali jsme si věřit a nevycházelo nám takřka nic. Domácí určitě nebyli lepší, ale nebylo nám souzeno skórovat. Jsme ve špatném rozpoložení a v Lukách to budeme mít příští týden hodně, hodně těžké."



Sestavy


TJ Sokol Jamné
R. Hanus [-] (65. J. Špejtek [-] ) - J. Hora [-] , O. Vomela [-] , M. Tlačbaba [-] , J. Kubín [-] - A. Kubín [-] , P. Pavlíček [-] , V. Kubín [-] , V. Pytlík [-] (58. O. Klíma [-] ) - L. Varhaník [-] , M. Pytlík [-] (49. P. Šlechtický [-] )

1. FC Batelov
O. Kaňkovský [-] - D. Ramach [-] , O. Beseda [-] , M. Musil [-] , M. Zima [-] - L. Kapoun [-] , P. Blaško [-] , M. Houzar [-] , M. Marek [-] - K. Havlíček [-] (46. M. Janoušek [-] ) , L. Maňo [-] (70. Z. Poledna [-] )

ŽK: 90. P. Šlechtický - 15. M. Houzar , 61. L. Maňo , 90. M. Zima .
Hráči zápasu: J. Hora , A. Kubín .
Místo: Jamné. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.