1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světelské céčko má pana brankáře


Branky


0

V celku vyrovnaném utkání kde nikdo nikoho výrazně nepřevyšoval, rozhodoval rozdílový hráč světelského céčka brankář Petr Janota

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí béčko začalo první poločas mírnou převahou, alu už v sedmnácé minutě muselo pro zranění střídat Bednáře Vítem a to byl jedinný hráč na střídání, což se ukázalo ve druhém poločase jako slabima. Útočníkům Dolního Města všechny slibné šance vprvním poločase stačil vychytat hostující Janota. Světelské céčko udeřilo poprvně ke konci prvního poločasu, když po chybě při bránění vsítil branku aktivní Jiří Tvrdý.

Začátek druhého poločasu vycházel lépe domácím a v 69 . minutě se jim konečně po Vencově závaru před brankou podařilo Matouškem vyrovnat. Jenže to už bylo ze strany domácích všechno, začali pomalu uvadat a neměli na střídačce hráče na oživení hry, hosté je nakonec mírně přehrávali a v 80 . minutě  Hartem opět při chybě v bránění vstřelili rozhodující gól. Posledních deset minut si světeláci výhru už pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město B
Vedoucí mužstva Pavel Vaňkát: Doplatili jsme pouze na možnost jediného střídání a ke konci už nebylo kde brát. I tak nad průměr zahráli gólman Ladislav Venc, střídající Filip Venc a kapitán Jaroš

FK Bohemia Světlá nad Sázavou C
Kapitán hostů Stanislav Klbík: V celku vyrovnaném utkání jsme měli každý alespoň pět šancí, ale mi máme Janotu v brance. Dobře ještě zahrál střelec prvního gólu Tvrdý.



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město B
L. Venc [-] - V. Vodrážka [-] , A. Janák [-] , P. Matoušek [-] , T. Chlád [-] , J. Sklenář [-] , D. Jaroš [-] , P. Sklenář [-] , V. Bednář [-] (17. F. Venc [-] ) , O. Pojezdný [-] , P. Kvanka [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou C
P. Janota [-] - S. Klbík [-] , J. Adam [-] , M. Petrus [-] - J. Doležal [-] , B. Císař [-] , J. Tvrdý [-] , P. Domkář [-] (85. L. Kopic [-] ) , P. Pavlovič [-] (46. R. Pešek [-] ) - T. Bárta [-] , N. Pham [-] (50. M. Hart [-] )

Místo: Dolní Město. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZIKMUNDA Tomáš - SKLENÁŘ Pavel (N), HEMERKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.