Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 12:00

3.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté začali v devíti


Branky


0

Herálecké béčko začalo v devíti, a i když přečkalo úvodní tlak, nakonec ve vyrovnaném utkání brankami před závěrečným odchodem do kabin prohrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První čtvrthodinku utkání hráli hosté o devíti hráčích, než přijel zbytek mužstva, ale velký tlak ustáli a Vašákem dokonce nastřelili tyčku. Domácí z tlaku pouze Makovcem a Veselým zahazovali šance. Když Herálec doplnil kádr, hra se sice vyrovnala, ale domácí Smítkou nastřeli břevno a následující příležitost brankař Vašák vyřešil a deset minut před přestávkou Kakáček ze hry přece jenom skóroval.

Do druhého poločasu nasadili domácí tři útočníky a rychlým přenášením hry se snažili chodit do brejků. Hosté dobře bránili a po faulu Cicvárka v pokutovém území z penalty i vyrovnali. Po dvou minutách, podle hostů patrně z ofsajdu, šli tři útočníci domácích na jednoho obránce a po vyšachování Makovec zvýšil na dva jedna. V poslední minutě ještě nejlepší hráč utkání Josef Makovec přidal svůj druhý gól a uzavřel stav utkání na 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Kožlí B
Útočník Jakub Smítka: Nejdřív jsme měli velký tlak, potom se hra vyrovnala a ve vyhecovaném konci utkání jsme dokázali góly velmi dobře hrajícího Makovce zvítězit.

TJ Sokol Herálec B
Útočník Petr Vašák: Nejdřív se pořádně nesejdeme, pak hrajeme naprd, gól dostaneme asi z ofsajdu, jednoho si dáme napolo vlastního, dneska to byl zkrátka zápas blbec.



Sestavy


SK Kožlí B
M. Hutař [-] - J. Smítka [-] , T. Veselý [-] , K. Kakáček [-] , J. Makovec [-] , M. Šafařík [-] , T. Bělohradský [-] , P. Cicvárek [-] , T. Vlk [-] (46. P. Cicvárek [-] ) , K. Makovec [-] , J. Misar [-]

TJ Sokol Herálec B
J. Vašák [-] - A. Ježek [-] , P. Dvořák [-] , F. Strejček [-] , M. Kovařík [-] , V. Ulrich [-] - P. Najbrt [-] , L. Moravec [-] , P. Vašák [-] - K. Popela [-] - K. Vojtíšek [-]

ŽK: 78. M. Šafařík - 85. K. Popela .
Hráči zápasu: J. Makovec .
Místo: Kožlí. Počet diváků: 48. Rozhodčí: ŠVARC Libor - KOPIC Jiří (N), DOBROVIČ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.