1:6
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkobrodské céčko opět nezaváhalo


Branky


4. M. Veselý - 10. L. Bača , 14. S. Duben , 32. P. Kuchta , 45. T. Tůma , 50. P. Kuchta , 67. T. Tůma
0

Havlíčkobrodské céčko zavítalo do Kožlí, kde se utkalo s místním "B" týmem a my jsme byli zvědaví zdali se opět střelecky prosadí některý z hrajících golmanů mužstva hostí ........

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili favorita

Bojovně hrající domácí zaskočili hostujícího favorita a brankou v úvodu utkání se mu snažili znepříjemnit situaci. To se totiž po odražené střele prosadil Veselý. Nepřesní hosté se do tempa dostávali pomalu, po prvním gólu Báči však hru zpřesmili a do konce poločasu brankami Dubna, Kuchty a Tůmy otočili skóre. Opětovně se tak brankově prosadil handicapovaný brankář Standa Duben, který je na podzim při střelecké chuti. 

Hosté si to po přestávce pohlídali

V druhém poločase již hráči brodského céčka s přehledem kontrolovali hru a Kuchta s Tůmou svými druhými brankami v zápase pojistili výsledek.



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod C
Hráč Havl. Brodu "C" Tomáš Tůma: Domácí nás zaskočili rychlou brankou, poté jsme přidali a čtyřmi brankami otočili skóre. V druhém poločase jsme již kontrolovali hru. Pochválil bych celý tým ale rád bych vyzdvihl Míru Fišera a Pavla Kuchtu.



Sestavy


SK Kožlí B
M. Šafařík [-] - P. Cicvárek [-] , J. Misar [-] , K. Makovec [-] , P. Makovec [-] - M. Veselý [-] (20. T. Vlk [-] ) , J. Kopic [-] - J. Smítka [-] , K. Kakáček [-] (55. T. Adamovský [-] ) , P. Janů [-] - J. Makovec [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod C
J. Berky [-] - M. Fišer [-] , J. Soukup [-] , P. Karlík [-] - P. Novotný [-] , P. Kuchta [-] , T. Tůma [-] , T. Udržal [-] , L. Bača [-] - M. Klofáč [-] , S. Duben [-] (77. J. Holcman [-] )

Hráči zápasu: M. Fišer , T. Tůma , P. Kuchta .
Místo: Kožlí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZIKMUNDA Tomáš - CICVÁREK Pavel (N), POLÍVKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.