Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:00

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vilémov si vyšlápl na Světelské céčko


Branky


0

Do Vilémova zavítali borci ze Světelského céčka a domácí je na svém mlatu nešetřili ............

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání začal lépe domácí Vilémov, když z první akce zápasu začal svojí střeleckou pohotovost potvrzovat Semrád. V 21. minutě po centru ze strany, střelou z voleje otevřel skore zápasu. V zápětí pohrozili hosté ale výborný zákrok domácího brankaře Bárty udržel vedení Vilémova. Dalších 20 minut se hrál vyrovnaný fotbal až rychlá akce hostů ve 43. minutě vedla k vyrovnání, to se prosadil Domkář a bylo to 1:1. Po chybě hostující obrany však ještě do poločasu dokázal Vilémov jít do vedení. Úspěšným exekutorem penalty byl opět Semrád a tím končila první půle.

Semrád završil hatrick

V druhém poločase padaly branky jen do branky hostujícího týmu. Světlá sice měla více ze hry a měla i větší držení míče přesto ale domácí hrozili z nebezpečných brejků. Po jednom takovém utekl v 61. minutě hostující obraně Semrád a završil tak svůj hattrick. A v 71. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Špitálník a potvrdil vítěství Vilémova.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vilémov
Václav Špitálník hráč Vilémova: Začali jsme lépe a vedli po poločase. Hosté po pauze přidali, drželi balón ale my se rposadili střelecky. Chválím Semráda a Bártu.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou C
Stanislav Klbík hráč Světlé "C": Po vyrovnané první půli jsme prakticky zkazili co se dalo a proto jsme zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Vilémov
P. Bárta [-] - V. Špitálník [-] , R. Kaňkovský [-] , M. Matoušek [-] , M. Sekera [-] - R. Čížek [-] , J. Bouchner [-] , L. Hart [-] , P. Hubený [-] - J. Semrád [-] , J. Bohuněk [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou C
V. Provazník [-] - S. Klbík [-] - J. Tvrdý [-] - P. Domkář [-] , D. Bílek [-] , K. Čeleda [-] (46. T. Bárta [-] ) , M. Štěpánek [-] , M. Petrus [-] (51. N. Pham [-] ) , M. Pecha [-] , J. Ulrich [-] (81. L. Kopic [-] ) , J. Adam [-]

ŽK: 69. M. Pecha .
Hráči zápasu: P. Bárta , J. Semrád .
Místo: Vilémov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUTIL Petr - GONDEK Zdeněk (N), JANOUCH Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.