Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledečské béčko vyhrálo v Dolním Městě


0

V Dolním Městě se střetla béčka domácích a hostující Ledče nad Sázavou ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup hostů do zápasu

První poločas začal v rychlém tempu a tým Ledče se radoval z dvou rychlých gólů. Nejprve se po svém skvělém úniku po pravé straně radoval Martínek a o pár minut později zvýšil na dva nula Novotný. Ledeč nepřestávala ani po dvou  gólech hrát fotbal a neustále si vytvářela šance. Především po stranách skvěle pracovali Martínek a Pajer, doplňováni krajními obránci Stránským a Vladykou. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat ale jejich rozehrávku dobře přerušovala záloha a obránci hostujícího týmu. Domácímu Veselskému se v 31. minutě podařilo z přímého kopu nádherným gólem snížit stav a zápas zdramatizovat. Hostům se však povedlo ještě před koncem prvního poločasu navýšit vedení opět o dva góly na 1:3.

Novotný se trefil čtyřikrát

Druhý poločas začal dobře pro domácí tým a gólem se blýskl opět pohotový Veselský. Hosté se sice pomaleji dostávali do tempa jako v prvním poločasu ale povedlo se jim to a opět začali soupeře přehrávat ve středu plochy. Novotný pak rozjel kanonádu a dost si řekl až po svém čtvrtém gólu v zápase. I když už bylo vlastně rozhodnuto tak se domácí nevzdali a hattrick dovršil Veselský, kterému se povedlo z rohového kopu zatočit míč do brány. Ledeč už pak pouze upravila konečné skóre na 3:7 a zápas se dohrál v klidném tempu.



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město B
Jan Bednář hráč Dolního města B: Hostům dnes utkání vyšlo. Přehrávali nás a dařilo se jim i střelecky. Chválím střelce hatricku Veselského.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Jaromír Pospíšil vedoucí Ledče B: Konečně jsme venku byli schopni hrát dobrý fotbal a odvést si důležité tři body. Celý tým hrál velmi dobře a sehraně.



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město B
L. Venc [-] - P. Matoušek [-] , M. Rumanovský [-] , T. Chlád [-] , P. Veselský [-] , F. Tichý [-] , J. Sklenář [-] , A. Janák [-] , J. Bednář [-] , M. Venc [-] (79. P. Sklenář [-] ) , O. Vaňkát [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
I. Pasa [-] - J. Vladyka [-] , J. Novotný [-] , O. Martinek [-] (75. J. Staníček [-] ) , L. Holeta [-] , M. Pajer [-] , L. Hauser [-] , T. Žemlička [-] , P. Stránský [-] , O. Bíza [-] , V. Šenk [-]

Hráči zápasu: P. Veselský - O. Martinek , J. Novotný .
Místo: Dolní Město. Počet diváků: 35. Rozhodčí: KRACÍK Luděk - BEDNÁŘ Stanislav (N), MATĚJKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.