Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty si lehce poradily s hosty z Vilémova


Branky


0

Do Koutů zavítalo mužstvo z Vilémova a odvezlo si pouze sedmičku ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák to načal již v první minutě

Utkání proti oslabenému soupeři začali domácí aktivně a hned v úvodu skóroval Dvořák. Chvíli po něm ještě na 2:0 zvyšoval Anděl. Kouty měly celý první poločas hru pevně ve své moci a pouze naprosto fantastické zákroky brankáře Vilémova Bárty držely hosty nad vodou.

V druhé půli si domácí zastříleli

Po změne stran začal hrát Vilémov aktivně ale zmrazila je branka Maška v 51. minutě na 3:0. Po tomto gólu se hralo pouze v režii domácích a skóre utěšeně narůstalo. Utkání se zvrhlo v soupeření koutecké ofenzivy proti brankáři Bártovi. Domácí se do konce utkání stihly prosadit ještě čtyřikrát a tak si hosté odvezli ještě milosrdnou sedmičku.



Ohlasy k zápasu


TJ Melechovan Kouty
Václav Horajs hráč Koutů: V tomto utkání jsme zahráli velmi dobře. Celé utkání jsme hráli krásný kombinační fotbal. Musím Vilémov pochválit za to, že i za nepříznivého stavu se snažil rozehrávat po zemi a neuchyloval se k nákopům na vysoké útočníky. Chtěl bych pochválit celý tým ze předvedenou kombinační hru, jmenovitě pak Anděla. Z hostujícího týmu určitě brankáře Bártu, který chytil minimálně deset naprosto ložených šancí.

TJ Sokol Vilémov
Václav Špitálník hráč Vilémova: Domáci si šli od začátku do utkání s jasným cílem vyhrát. Dařilo se jim na středu hřiště přesně kombinovat. Měli jsme také nějaké šance ale v koncove selhali. Bylo to v poli vyrovnané utkání ale domácí stříleli góly. Dnes domácí podali dobrý výkon.



Sestavy


TJ Melechovan Kouty
R. Březina [-] - J. Vykouřil [-] (55. V. Novotný [-] ) , M. Šimek [-] , K. Mašek [-] , P. Kolář [-] , . Jindra [-] , P. Jeřábek [-] , V. Horajs [-] , P. Edr [-] , T. Dvořák [-] , R. Anděl [-]

TJ Sokol Vilémov
P. Bárta [-] - M. Sekera [-] , M. Matoušek [-] , R. Kaňkovský [-] , V. Špitálník [-] - P. Hubený [-] , R. Čížek [-] , L. Hart [-] - J. Bohuněk [-] , J. Semrád [-] - J. Dibelka [-]

Hráči zápasu: R. Anděl - P. Bárta .
Místo: Kouty. Počet diváků: 20. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - KOLÁŘ Roman (N), SIMANDL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.