3:1
(1:1)
26. J. Zeman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:00

11.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vilémov si doma podle očekávání poradil s béčkem Lučice


Branky


0

Do Vilémova zavítalo béčko Lučice a domácí o svém vítězství rozhodli až v samém závěru .....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po krásném gólu hostujícího Zemana se šlo do kabin za nerozhodného výsledku

Na začátku fotbalového utkání Vilémov Lučice B se toho moc nedělo. Domácí měli lehkou převahu, kterou v 18. minutě využili ke vstřelení první branky utkání. Úspěšným střelcem byl Jíří Bouchner, po přesné nahrávce Romana Kaňkovského. Po obdrženém gólu hosté z Lučice přidali na výkonu a po nastřelení břevna dokázali srovnat skóre. To se po další akci prosadil hostující Zeman, jeho krásná střela pod břevno by mohla být golem měsíce. a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Vítězství domácím vystřílel v závěru Marek Janouch

Druhá půle byla vyrovnaná a hra se převážně odehrávala pouze ve středu hřiště mezi oběma šestnáctkami. Jenže pak přišla 89. minuta a Marek Janouch prostřelil jinak výborně chytajícího brankáře hostí Šidláka. Hosté poté vrhly veškerou snahu do útoku, čehož na druhé straně opět využil Janouch a přidal třetí gól domácích a udělal tak tečku za celým utkáním.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vilémov
Václav Špitálník hráč Vilémova: Hrálo se vyrovnané utkání. Rozhodli jsme až v samé závěru. Chválím Michala Sekeru a střelce Marka Janoucha. Od hostí za předvedenou hru a vystupování chválím Romana Malínského.




Sestavy


TJ Sokol Vilémov
P. Bárta [-] - V. Špitálník [-] , R. Kaňkovský [-] , M. Matoušek [-] , M. Sekera [-] - R. Čížek [-] , L. Hart [-] (63. J. Semrád [-] ) , P. Hubený [-] - J. Bohuněk [-] - M. Janouch [-] , J. Bouchner [-]

TJ Sokol Lučice B
J. Šidlák [-] - P. Lančarič [-] , M. Sýkora [-] , M. Pecha [-] - J. Jiráček [-] (46. J. Čapek [-] ) , J. Pavlas [-] (46. M. Hrubý [-] ) , M. Dont [-] - R. Malinský [-] , J. Zeman [-] - L. Dont [-] , D. Jiráček [-] (74. J. Marek [-] )

ŽK: 11. M. Pecha , 39. M. Dont .
Hráči zápasu: M. Janouch , M. Sekera - R. Malinský .
Místo: Vilémov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: KUTIL Petr - KOSINA Václav (N), GONDEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.