3:2
(1:1)
43. M. Jokl
60. M. Jokl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček platil daň


Branky


14. P. Štěpán , 62. J. Dlouhý , 73. Z. Bílek - 43. M. Jokl , 60. M. Jokl
0

Domácí béčko Rozsochatce nedokázalo promněňovat šance a nakonec bylo rádo za vydřené vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté platili ze začátku prvního poločasu nováčkovskou daň a proti tlaku domácích moc šancí neměli. Domácí útočníci naopak zahazovali co se dalo. Dali sice po čtvrthodince hry vedoucí góla, když po centru dorážel do brány Štěpán, ale hosté hru postupně vyrovnali. Domácím se vymstilo další zahazovaní šancí a hosté Joklovou hlavičkou těsně před odchodem do kabin vyrovnali. 

Druhý poločas začal jako přes kopírák, domácí útočníci šance nedávali a hostující Jokl je opět hlavičkou po rohu potrestal a nováček šel do vedení. To ale trvalo jenom dvě minuty, protože domácí téměř přímo z rohu jenom polehkén teči Dlouhého vyrovnali skóre a začali čím dál víc nervoznější hosty tlačit. Z tlaku si vytvářeli domácí standartní situace a z jedné z nich, když kopali roh, vsítil po dorážce Bílek vítězný gól. Konec utkání se nesl v nervozním duchu, ale sstav se nezmněnil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rozsochatec B
Vedoucí mužstva Dušan Svoboda: Myslím si, že jsme byli lepší a po kolektivním výkonu lépe zvládli nervózní závěr utkání. Měl bych vyzdvihnout všechny, ale nad průměr nám zahrál po delší době se vracející Radek Svoboda.

Lubas Klub Sport
Vedoucí družstva Lubomír Vavroušek: Ze začátku jsme platili nováčkovskou daň potom ve spíše remízovém utkání hru vyrovnali. Dobře nám zahrál kapitán Vojtěch Musil a za předvedený výkon chválím i hlavního rozhodčího Kutila.



Sestavy


TJ Sokol Rozsochatec B
S. Šimek [-] - P. Štěpán [-] (46. R. Fiala [-] ) , J. Dlouhý [-] , M. Dobrovolný [-] (61. D. Svoboda [-] ) , J. Pešek [-] (83. O. Šulista [-] ) , I. Pleskač [-] , K. Bodlák [-] , A. Dobrovolný [-] , J. Dobrovolný [-] , Z. Bílek [-] , R. Svoboda [-]

Lubas Klub Sport
R. Zych [-] - M. Fiala [-] , M. Sobotka [-] , D. Kaňkovský [-] (49. D. Cakl [-] ) , J. Kaňkovský [-] (62. K. Vetchý [-] ) - V. Musil [-] , O. Staněk [-] (75. D. Bratršovský [-] ) , L. Vavroušek [-] , R. Čumpl [-] , T. Dvořák [-] - M. Jokl [-]

Místo: Rozsochatec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUTIL Petr - KRÉDL Jan (N), VETCHÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.